Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Naka Market – Phuket Weekend Market

Naka Market Phuket

Vi havde egentlig bare tænkt os, at vi skulle ligge og dase ved poolen en hel uge, men det blev hurtigt kedeligt. I lørdags tog vi derfor til Phuket Weekend Market udenfor Phuket Town, nede på den sydlige del af øen. Phuket Weekend Market kaldes også Naka Market af de lokale, fordi det ligger tæt på Naka templet. Der er ret meget trafik på strækningen derned, så det tog os over en time med taxi at komme frem.

Naka Market er som en mindre og renere version af det store Chatuchak Market i Bangkok. Der var ret mange butikker, men de fleste solgte det sædvanlige udvalg af kopivarer og souvenir-tingel-tangel. Jeg købte nogle skåle lavet af kokosnødder, som min mor havde kig på, da vi var på ferie i Karon Beach i februar i år. Nu kan hun få dem i julegave, ha ha.

Jeg fandt også en butik, der solgte tasker fra et lille mærke i Bangkok. Taskerne var superfede, og jeg købte en lille rygsæk i vandtæt materiale, perfekt at have med til stranden.

Når jeg tager på marked, er det typisk madsektionen, der lokker mest, og Naka Market skuffede bestemt ikke på den front. Vi spiste en let aftensmad på en af de små restauranter, hvor man kunne sidde ned, og gik derefter på jagt efter snacks blandt de små boder. Aftenen sluttede med pandekager med banan og chokoladesauce, før turen gik tilbage til Nai Yang.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop