Naka Market – Phuket Weekend Market

Naka Market Phuket

Vi havde egentlig bare tænkt os, at vi skulle ligge og dase ved poolen en hel uge, men det blev hurtigt kedeligt. I lørdags tog vi derfor til Phuket Weekend Market udenfor Phuket Town, nede på den sydlige del af øen. Phuket Weekend Market kaldes også Naka Market af de lokale, fordi det ligger tæt på Naka templet. Der er ret meget trafik på strækningen derned, så det tog os over en time med taxi at komme frem.

Naka Market er som en mindre og renere version af det store Chatuchak Market i Bangkok. Der var ret mange butikker, men de fleste solgte det sædvanlige udvalg af kopivarer og souvenir-tingel-tangel. Jeg købte nogle skåle lavet af kokosnødder, som min mor havde kig på, da vi var på ferie i Karon Beach i februar i år. Nu kan hun få dem i julegave, ha ha.

Jeg fandt også en butik, der solgte tasker fra et lille mærke i Bangkok. Taskerne var superfede, og jeg købte en lille rygsæk i vandtæt materiale, perfekt at have med til stranden.

Når jeg tager på marked, er det typisk madsektionen, der lokker mest, og Naka Market skuffede bestemt ikke på den front. Vi spiste en let aftensmad på en af de små restauranter, hvor man kunne sidde ned, og gik derefter på jagt efter snacks blandt de små boder. Aftenen sluttede med pandekager med banan og chokoladesauce, før turen gik tilbage til Nai Yang.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje