Mitzie Mee Shop

Fair Fashion & Koreansk Hudpleje - Lækre ting fra hele verden

Ketut Riyanti

En kvindelig designer og skrædder i Ubud, Bali

Silke og håndvævet bomuld. Tøj og accessories. Fair fashion fra Bali.

Håraccessories

Fra Thailand, Cambodia og Bali

Flot pynt til håret. Bæredygtigt & Fair.

Viskestykker

Håndvævede viskestykker i smukke farver og mønstre.

KI LEE

Bæredygtigt design fra Korea

Lækre tasker og totes i bæredygtige materialer. Vegansk læder og kork. 

Schwanen Garten

Clean beauty fra Korea

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser. 

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Jeg er adopteret fra Sydkorea, og jeg besøger tit landet og mine venner derovre. Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>