Silk Robe – Blue

Ketut Riyanti
Str. 38-42

650,00 kr

Skøn silkekåbe i blød, blank, upcycled silke. Kåbens slå-om-design gør, at den også kan bruges som kjole, og et indvendigt bindebånd sikrer, at den holdes lukket foran og gør, at man kan justere pasformen. Kåben kan bæres lukket eller åbenstående, over et par bukser og en top, og den kommer med et aftageligt bælte, som kan bindes enten foran eller bagpå.

Farve: Mørkeblå med hvidt mønster

Størrelse: One-size, passer dansk str. 38-42 (også 36 men med løsere pasform)

Længde: 115cm

Materiale: 100% upcycled silke

Fremstillet i Ubud på Bali, Indonesien

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på de lokale markeder. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

 

 

Ketut Riyanti i Ubud, Bali

Ketut Riyanti er en kvindelig skrædder i Ubud. Hun designer selv det tøj hun syer, og hendes unikke designs og gode håndværk er noget, man lægger mærke til med det samme, man træder ind i hendes lille skrædderbutik.

Ketut kommer fra en lille landsby i Klungkung-provinsen ca. 35 km fra Ubud, og hun prøver at komme hjem et par dage hver måned. Ellers bruger hun det meste af sin tid på sin skrædderforretning, der gik igennem en hård periode under Covid, hvor der ikke var nogle turister. Ketut havde gennem 22 år en skrædderbutik på en af de travleste gader i Ubud, men under pandemien blev hun nødt til at opsige lejemålet, og flytte til et mindre lokale lidt længere væk fra centrum.

Ubud har rigtig mange yogaturister, og Ketut har gennem årene specialiseret sig i lounge wear og tøj med afslappet pasform, som er behageligt at have på.

Læs mere om Ketut Riyanti >>

Shop Ketut Riyanti