Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

New York: Magnolia Bakery på Bleecker Street

Magnolia Bakery i New York

Enhver Sex and the City-fan husker sikkert Magnolia Bakery i West Village, som stedet hvor Carrie, med munden fuld af cupcake, proklamerer overfor Miranda at ”Big wasn’t a crush, he was a crash” (afsnit 5, 3. sæson).

Dette afsnit var også startskuddet til Magnolia Bakerys enorme berømmelse, og i 00’erne og de tidlige 10’er måtte man ofte stå i kø i over en time for at komme ind i det lille bageri og købe sig en kage.
I dag er der filialer af Magnolia Bakery flere steder på Manhattan og cupcakehysteriet er aftaget. Selvom det originale Magnolia Bakery på Bleecker Street stadigvæk er populært, er det derfor sjældent, at man behøver stå i kø særligt længe.

Magnolia Bakery’s cupcakes smager lige så sødt som de ser ud. Jeg har dog aldrig været den store cupcake-spiser, så jeg plejer at bestille banana pudding eller brownies i stedet. Begge dele er blandt det bedste, jeg har smagt indenfor den slags bagværk og grunden til, at man bør besøge Magnolia Bakery, også selvom man ikke har set Sex and the City og for øvrigt ikke kan lide cupcakes. Hov, jeg glemte næsten at nævne deres cheesecake. Den er også ret fantastisk.


Magnolia Bakery, 401 Bleecker St & West 11th Street, Greenwich Village, New York

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop