Første brunch i Los Angeles var på Commissary, som er en skøn rooftop-restaurant inde i et gigantisk drivhus på The Line Hotel. Vi startede med hver sin flaske sund juice, mens vi besluttede os for, hvad vi skulle bestille. Det endte med en Eggs Benedict, en cauliflower tempura og en ostetallerken.
Portionerne i USA er megastore, så det er let at bestille for meget, og vores 3 retter viste sig da også at være mere, end vi kunne spise. Jeg synes det er en fantastisk idé med drivhuset. Man er indenfor og udenfor på en og samme gang, og det føles som om man sidder hjemme i nogens have og ikke på toppen af et hotel i Los Angeles.
Eggs Benedict stammer jo fra USA, så jeg mistænker at det er derfor, de er så sindssygt gode til at lave retten herovre. Tror allerede at jeg har spist de første 7 Eggs Benedict på denne tur, og de har alle sammen været helt suveræne. Den vi fik på Commissary var selvfølgelig ingen undtagelse. Der var en skive lufttørret skinke under æggene, og ved siden af fik man en omgang hash browns. Supernice!
Openaire, The Line Hotel, 3515 Wilshire Blvd, Los Angeles CA 90010