Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

New York: Mille Crêpes Cake på Lady M

Mille crepes cake på Lady M, New York

Ingen af os var sultne efter middagen på The Kunjip, men man kan altid klemme et stykke kage ned, så vi gik op til Lady M ved Bryant Park og købte 3 stykker at de lækreste kager vi kunne finde, inklusive et stykke af deres Signature Mille Crêpes.

Der var lang ventetid på at få et bord, så vi tog kagen som take-away og satte os i stedet over i Bryant park på den anden side af gaden. Om vinteren forvandles Bryant Park til en kæmpe skøjtebane, men om sommeren er parken en stor firkant grønt græs kantet af små cafe-stole og borde, som man kan benytte gratis.

Mille Crêpe-kagen var en smuk kreation af tynde lag luftige pandekager indsmurt i den lækreste kagecreme. Jeg har aldrig spist Mille Crêpes før, og jeg syntes umiddelbart det så ud som en ret tung fornøjelse, men kagen var let og luftig og smagte enormt godt.


Har man en sød tand, er der ingen vej uden om Lady M og deres berømte Mille Crêpes Cake, som består af 20 tynde pandekager smurt med den lækreste kagecreme. Det lyder måske som en tung omgang, men kagen er overraskende let og delikat. Det var på Lady M, at jeg i 2015 for første gang blev introduceret for crêpes cake-fænomenet, og selvom jeg sidenhen har spist mange crêpe cakes, så er der ingen af dem, der slår Lady M’s.

Lady M har masser af lækre kager på menuen, og hvis man kan lide den lidt bitre smag af grøn te, så kan deres Green Tea Mille Crêpes bestemt også anbefales. Jordbærlagkagen, Strawberry Shortcake, er også god, men hvis man kun har tænkt sig at bestille et enkelt stykke, så skal det helt sikkert være den originale Mille Crêpes.

Der er ikke så mange siddepladser, så hvis man vil have et bord, er der for det meste ventetid. Hvis vejret er fint bestiller mange derfor deres kage ”to-go” (til at tage med), og finder et bord under åben himmel ovre i Bryant Park på den anden side af gaden i stedet.

Hvad skal man bestille på Lady M? Et stykke af den klassiske Mille Crêpes.

Lady M, 36 W 40th St, Bryant Park, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>