New York: Mille Crêpes Cake på Lady M

Mille crepes cake på Lady M, New York

Ingen af os var sultne efter middagen på The Kunjip, men man kan altid klemme et stykke kage ned, så vi gik op til Lady M ved Bryant Park og købte 3 stykker at de lækreste kager vi kunne finde, inklusive et stykke af deres Signature Mille Crêpes.

Der var lang ventetid på at få et bord, så vi tog kagen som take-away og satte os i stedet over i Bryant park på den anden side af gaden. Om vinteren forvandles Bryant Park til en kæmpe skøjtebane, men om sommeren er parken en stor firkant grønt græs kantet af små cafe-stole og borde, som man kan benytte gratis.

Mille Crêpe-kagen var en smuk kreation af tynde lag luftige pandekager indsmurt i den lækreste kagecreme. Jeg har aldrig spist Mille Crêpes før, og jeg syntes umiddelbart det så ud som en ret tung fornøjelse, men kagen var let og luftig og smagte enormt godt.


Har man en sød tand, er der ingen vej uden om Lady M og deres berømte Mille Crêpes Cake, som består af 20 tynde pandekager smurt med den lækreste kagecreme. Det lyder måske som en tung omgang, men kagen er overraskende let og delikat. Det var på Lady M, at jeg i 2015 for første gang blev introduceret for crêpes cake-fænomenet, og selvom jeg sidenhen har spist mange crêpe cakes, så er der ingen af dem, der slår Lady M’s.

Lady M har masser af lækre kager på menuen, og hvis man kan lide den lidt bitre smag af grøn te, så kan deres Green Tea Mille Crêpes bestemt også anbefales. Jordbærlagkagen, Strawberry Shortcake, er også god, men hvis man kun har tænkt sig at bestille et enkelt stykke, så skal det helt sikkert være den originale Mille Crêpes.

Der er ikke så mange siddepladser, så hvis man vil have et bord, er der for det meste ventetid. Hvis vejret er fint bestiller mange derfor deres kage ”to-go” (til at tage med), og finder et bord under åben himmel ovre i Bryant Park på den anden side af gaden i stedet.

Hvad skal man bestille på Lady M? Et stykke af den klassiske Mille Crêpes.

Lady M, 36 W 40th St, Bryant Park, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop