In-N-Out Burger (LAX) – Los Angeles Restauranter

In-N-Out Burger ved lufthavnen i Los Angeles

In-N-Out er en skøn californisk burgerkæde og der er mange In-N-Out-restauranter i Los Angeles. Den mest populære er dog denne her på Sepulveda Blvd tæt på LAX. Restauranten ligger lige for enden af landingsbanen (bane 24R), så der er rig mulighed for lidt plane spotting fra første parket, mens man nyder sin burger.

Den almindelige menu på In-N-Out tilbyder et begrænset udvalg af burgere, pommes frites og milkshake, men derudover er der også en hemmelig menu (bare spørg efter den) med en række alternative påfund som fx The Flying Dutchman (2 bøffer med ost men uden bolle) og Grilled Cheese (en almindelig burger men uden bøf). Min favorit er Double-Double fra den almindelige menu, som er en dobbeltburger med to bøffer og to skiver ost.

Måske er det den californiske sol, måske er det det faktum, at In-N-Out ikke er en franchisekæde, men burgerne er altid hamrende gode, og har man først en gang har spist på In-N-Out Burger, så har man ikke lyst til Mc Donald’s igen.

Denne In-N-Out-restaurant er altid godt fyldt op, og det kan være et problem at finde parkering. Man kan selvfølgelig bare bestille drive-through, men så kan man i princippet lige så godt vælge en af de andre, mindre travle In-N-Out-restauranter i byen. Vil man undgå alt for meget kø, så bør man kigge forbi enten lige når de åbner eller meget sent om aftenen, men en endnu bedre løsning ville være at tage en taxi.

Hvad skal man bestille? En Double-Double burger og en milkshake samt selvfølgelig en af tingene fra den hemmelige menu (så har man prøvet det).

Læs mere om LA på min Los Angeles Blog


In-N-Out Burger (the one at LAX), 9149 S. Sepulveda Blvd, (on NW corner of Sepulveda & 92nd, North of LAX)
Los Angeles

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Koreansk Hudpleje