Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Hungry Bird Eats – Dansk knækbrød i New York

Hungry Bird Eats, dansk knækbrød i New York

Reklame: Hvis I har læst min blog et stykke tid, så kan I sikkert huske min veninde Tina i New York. Hun har altid været lidt af en foodie, og så er hun desuden også ret fantastisk i et køkken, så det kom ikke som nogen større overraskelse, da hun fortalte, at hun havde startet sit eget knækbrødsmærke, Hungry Bird Eats.

De små knækbrødssnacks er bagt efter egen opskrift med masser af frø og kerner samt olivenolie. Der er selvfølgelig ingen tilsætningsstoffer i knækbrødet, som smager fantastisk og er stærkt vanedannede. Jeg plejer at have en pose i tasken til den lille sult, men de sprøde knækbrødsbidder gør sig også rigtig godt på et ostebord.

Tina bager knækbrødet i Foodworks’ store industrikøkken, som hun lejer sig ind i på timebasis. Lokalerne fungerer også som iværksætterhub, så der er en helt fantastisk, dynamisk atmosfære, hvor folk kan sparre med hinanden og udveksle viden. Jo mere jeg hørte om det, desto mere nysgerrig blev jeg, så jeg spurgte, om jeg ikke måtte kigge forbi en dag? Det måtte jeg da gerne, hvad med lørdag morgen?

Jeg ankom lige da Eric fra The Awkward Scone tog en plade nybagte kolache-boller ud af ovnen. Havde vi lyst til at smage en? Ja tak! Friske boller smager jo altid godt, men Eric’s boller med jalapenos og ost var helt fænomenale.

Så begyndte Tina at bage knækbrød, mens jeg heppede begejstret fra sidelinjen. Det var en fryd at se hende arbejde, og man kunne ikke undgå at blive smittet af den entusiasme, som hun gik til makronerne (eller knækbrødet, he he) med. Forretningen er for alvor begyndt at tage fart, så nu for tiden arbejder hun dag og nat for at kunne møde efterspørgslen. Om nogle år, når alle kender til Hungry Bird Eats, så husk, at det var her på min blog, at I læste om Tina og hendes knækbrød for første gang:)

> Læs mere om Hungry Bird Eats

Jeg skrev dette blogindlæg på eget initiativ, og udover min jalapeno-bolle, og de knækbrødssnacks jeg spiste undervejs, har jeg ikke modtaget nogen som helst form for kompensation for indlægget. Det er dog alligevel reklamemærket i henhold til de danske retningslinjer for markedsforing på sociale medier. 

Den anden flotte pige på nogle af billederne er Sini Hill, som er en finsk model og skuespiller i New York.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>