Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Godmorgen New York – Zucker’s Everything Bagel

The Everything Bagel at Zucker's New York City

Så er jeg tilbage i New York! Faktisk har jeg allerede været her to dage, men jeg har holdt mig under radaren, så jeg kunne komme ordentligt over mit jetlag, før jeg begyndte at lave aftaler om at ses med mine venner.

Nogle gange undlader jeg faktisk at fortælle mine venner, at jeg er i New York, indtil en dag eller to efter at jeg er ankommet. Det er skønt at have nogle dage i sit eget selskab, hvor man kan sove når man vil og spise når man vil, uden at stresse over at skulle rundt og mødes med folk. Desuden er jeg også meget mere behagelig at være sammen med, når jeg er ordentligt udhvilet:)

Til morgenmad gik jeg rundt om hjørnet til Zucker’s, og fik en Everything Bagel med cream cheese. De fleste bagel-steder i New York har Everything Bagels, som er en bagel med flere forskellige toppings som fx. hvidløg og birkes. Hvis jeg bare skal have en bagel med cream cheese, så er en Everything-bagel førstevalg, men til røget laks foretrækker jeg helt almindelige hvide bagels uden drys.

Zucker’s har også udmærket røget laks, men tidligt om morgenen har jeg mere lyst til cream cheese. Kaffen på Zucker’s er fra La Colombe (virkelig god kaffe), så jeg måtte også lige have en cappuccino med tilbage på hotellet. Jeg synes bagels i New York er de bedste i hele verden, og jeg har faktisk lavet en guide til mine yndlingsbagel-steder, som I finder her.


Zucker’s Bagel & Smoked Fish, 370 Lexington Ave, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>