New York: Er I klar til NYC Restaurant Week?

NYC Restaurant Week

Er I klar til NYC Restaurant Week? Jeg sad klistret til skærmen på min MacBook da de åbnede for reservationer for et par uger siden, og det lykkedes mig da også at få bestilt bord på ABC Kitchen, Zuma og Craft, men det var alle sammen frokostreservationer. Selvom det var nogle rigtig gode steder, så var det ved nærmere overvejelse alligevel ikke så lokkende at tilbringe det meste af eftermiddagen inde i en restaurant. Det er nemlig kun anden gang at Poul er i New York, og jeg vil gerne vise ham hele byen, og ikke kun spisestederne.

Jeg endte derfor med at afbestille det meste, og den eneste Restaurant Week-reservation jeg har tilbage, er til Chefs Club om aftenen. Chefs Club serverer signatur-retter fra kendiskokke over hele verden, hvilket jeg synes er et genialt koncept. Jeg spiste på Chefs Club med Mende sidste år, og jeg var ret begejstret, så jeg er spændt på at se, hvad de tilbyder til Restaurant Week.

Billedet foroven er fra The Modern, hvor det lykkedes min ven Ehsan at skaffe os et bord til NYC restaurant Week 2010. Dengang havde The Modern en enkelt Michelinstjerne. I dag har de to samt en ny kok bag roret, og The Modern er desværre ikke længere med i NYC Restaurant Week.  

Lidt mere om NYC Restaurant Week

NYC Restaurant Week løber af stablen to gange om året og denne sommer er det d. 24. juli-18. august. I denne periode tilbyder de deltagende restauranter 3-retters frokost eller middag til henholdsvis 29$ og 42$, hvilket for det meste er væsentligt billigere end hvad det normalt ville koste. Dog bør man tænke på følgende, inden man bestiller bord.

Læs menuen først. 42$ lyder måske som et kup for en middag på en steakrestaurant, men hvis forretten er salat og kødet er fra billige udskæringer, så er der måske ikke helt så meget at spare.

Kig på tiderne: Restaurant Week-menuen gælder ikke om lørdagen og nogle restauranter tilbyder kun Restaurant Week til frokost.

Vær klar når bookingen åbner: Undskyld, den kom lidt for sent. Bookingen for denne sommers NYC Restaurant Week åbnede nemlig allerede d. 10. juli, og de mest eftertragtede borde var væk i løbet af et par timer. Dog er der mange hundrede deltagende restauranter, så man kan stadigvæk sagtens bestille bord på de fleste steder.

> Læs mere om NYC Restaurant Week på nycgo.com

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje