New York: Danji – Moderne koreansk mad på Manhattan

Danji, koreansk restaurant i New York

Jeg er helt vild med den koreanske mad på Danji! Der er kun plads til 36 mennesker inde i den lille restaurant, men indretningen med hvidmalede mursten og træ får rummet til at virke luftigt og indbydende. Traditionelle koreanske skeer udgør dekorationen af restauranten og understreger stedets trendy, asiatiske fokus.

Mange af ingredienserne kommer fra lokale landbrug. Kødet er fri for antibiotika og væksthormoner og ingen overfiskede fisk vil lande på din tallerken hos Danji.

Retterne på menuen er få, men udsøgte. Highlights inkluderer den friturestegte tofu med ingefær- og forårsløgsdressing. Enormt godt, og meget anderledes end alle andre tofu-retter, jeg tidligere har smagt, så selvom du ellers ikke er specielt vild med tofu, kan jeg varmt anbefale, at du prøver denne ret, hvis den stadigvæk er på menuen.
En anden favorit er Spicy “k.f.c.” Korean Fire Chicken Wings. De er klistret godt ind i en skøn marinade med en markant, men afrundet smag af sød chili, så forbered dig på at slikke fingrene.

Maden serveres så hele bordet kan dele de enkelte retter, så tag dine venner med, bestil en masse forskelligt, og opdag hvor lækkert moderne koreansk mad kan være. Selvom menuen også indeholder mere traditionelle retter, så er grunden til du kom alle de fancy, eksperimenterende kreationer. Hvis du bare vil have en skål billig, traditionel koreansk mad, så er der andre steder, der nok vil passe dig bedre.

• Restauranten tager kun reservationer for min. 6 personer, så der må påregnes en vis ventetid på at få bord.

• Danji har et ok udvalg af vegetariske retter og en spændende cocktailmenu.

Jeg vil anbefale, at man bestiller nogle af alle småretterne til at dele, da de er de bedste.

Sammen med min veninde April har jeg lavet en guide til de bedste koreanske restauranter i New York


Danji, 346 West 52nd Street (between 8th and 9th Ave), New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje