New York: Danji – Moderne koreansk mad på Manhattan

Danji, koreansk restaurant i New York

Jeg er helt vild med den koreanske mad på Danji! Der er kun plads til 36 mennesker inde i den lille restaurant, men indretningen med hvidmalede mursten og træ får rummet til at virke luftigt og indbydende. Traditionelle koreanske skeer udgør dekorationen af restauranten og understreger stedets trendy, asiatiske fokus.

Mange af ingredienserne kommer fra lokale landbrug. Kødet er fri for antibiotika og væksthormoner og ingen overfiskede fisk vil lande på din tallerken hos Danji.

Retterne på menuen er få, men udsøgte. Highlights inkluderer den friturestegte tofu med ingefær- og forårsløgsdressing. Enormt godt, og meget anderledes end alle andre tofu-retter, jeg tidligere har smagt, så selvom du ellers ikke er specielt vild med tofu, kan jeg varmt anbefale, at du prøver denne ret, hvis den stadigvæk er på menuen.
En anden favorit er Spicy “k.f.c.” Korean Fire Chicken Wings. De er klistret godt ind i en skøn marinade med en markant, men afrundet smag af sød chili, så forbered dig på at slikke fingrene.

Maden serveres så hele bordet kan dele de enkelte retter, så tag dine venner med, bestil en masse forskelligt, og opdag hvor lækkert moderne koreansk mad kan være. Selvom menuen også indeholder mere traditionelle retter, så er grunden til du kom alle de fancy, eksperimenterende kreationer. Hvis du bare vil have en skål billig, traditionel koreansk mad, så er der andre steder, der nok vil passe dig bedre.

• Restauranten tager kun reservationer for min. 6 personer, så der må påregnes en vis ventetid på at få bord.

• Danji har et ok udvalg af vegetariske retter og en spændende cocktailmenu.

Jeg vil anbefale, at man bestiller nogle af alle småretterne til at dele, da de er de bedste.

Sammen med min veninde April har jeg lavet en guide til de bedste koreanske restauranter i New York


Danji, 346 West 52nd Street (between 8th and 9th Ave), New York

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.