New York: Cafe Wha? – En sjov aften i byen

Cafe Wha? i New York

Min veninde Tina, som bor I New York, introducerede mig til dette festlige sted i Greenwich Village. Cafe Wha? påstås at være stedet hvor store navne som Bob Dylan og Bruce Springsteen startede deres karrierer, og klubben har derfor sjældent problemer med at fylde de små lokaler.

Jeg var der første gang efter en middag på en ret fancy restaurant og var derfor alt for over-dressed, da Café Wha? primært er et T-shirts- og jeans-sted, men jeg endte på trods af det med at have en af mine sjoveste aftener i New York til dato.

Det kan anbefales at bestille bord en af de aftener husorkestret Cafe Wha? House Band spiller. Der kan man slå sig løs til gamle og nye klassikere, synge med til man bliver hæs og bunde Jägerbombs til den lyse morgen.

Man betaler entré (5-15$ alt afhængig af hvilken dag det er), og man forpligter sig også til at købe mindst en drink. Der er for det meste 2 shows i aftenens løb, men check Cafe Wha’s hjemmeside for at se hvad der er planlagt.

•  Cafe Wha? ligger nede i en kælder, så mobildækningen er til tider meget dårlig.

• Drinks er ret dyre, og det forventes at man giver drikkepenge.

Min blog om barer og natteliv i New York


Cafe Wha?, 115 MacDougal St, Greenwich Village, New York

Cafe Wha - New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>