New York: Cafe Wha? – En sjov aften i byen

Cafe Wha? i New York

Min veninde Tina, som bor I New York, introducerede mig til dette festlige sted i Greenwich Village. Cafe Wha? påstås at være stedet hvor store navne som Bob Dylan og Bruce Springsteen startede deres karrierer, og klubben har derfor sjældent problemer med at fylde de små lokaler.

Jeg var der første gang efter en middag på en ret fancy restaurant og var derfor alt for over-dressed, da Café Wha? primært er et T-shirts- og jeans-sted, men jeg endte på trods af det med at have en af mine sjoveste aftener i New York til dato.

Det kan anbefales at bestille bord en af de aftener husorkestret Cafe Wha? House Band spiller. Der kan man slå sig løs til gamle og nye klassikere, synge med til man bliver hæs og bunde Jägerbombs til den lyse morgen.

Man betaler entré (5-15$ alt afhængig af hvilken dag det er), og man forpligter sig også til at købe mindst en drink. Der er for det meste 2 shows i aftenens løb, men check Cafe Wha’s hjemmeside for at se hvad der er planlagt.

•  Cafe Wha? ligger nede i en kælder, så mobildækningen er til tider meget dårlig.

• Drinks er ret dyre, og det forventes at man giver drikkepenge.

Min blog om barer og natteliv i New York


Cafe Wha?, 115 MacDougal St, Greenwich Village, New York

Cafe Wha - New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop