Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

I byen i Zurich – Fredag aften på Tao’s and Icon

Taos, Zurich

Vi var faktisk på vej til baren på Hyatt, men Uber-chaufføren fik os overtalt til at tage på Tao’s i stedet. Faktisk kunne han også godt selv bruge en pause, så han ville da også lige tage med..! Ret mærkeligt, ikk’? Dog viste det sig, at han skulle mødes med nogle venner derinde, så det blev aldrig helt så akavet, som man kunne have frygtet.

Mens vi ventede på at Icon (natklubben på Tao’s) skulle åbne, drak vi Moët i Tao’s Smokers’ Lounge, for det var åbenbart der, man hang ud. Der blev virkelig pulset igennem derinde, og dagen efter lugtede vi alle tre af gamle cigarer.

Icon gør sit bedste for at se ud som en af de der fancy, upscale natklubber, men klientellet var en gang blandede bolsjer og jeg synes der var ret mange ligheder med de provinsdiskoer, man finder derovre i Jylland, hvor jeg er fra. Det er der absolut ikke noget galt i, for alle ved, at det er der, de ved hvordan man fester. Folk kom fra hele verden og musikken var af den slags som de fleste kunne synge med på.

Jeg var tilbage på hotellet før AC og Myrvete, som ville forbi McDonald’s på vejen hjem. Jeg havde glemt værelsesnummeret, så jeg ringede til AC og spurgte. 219 var det, så jeg tog op på anden sal, fandt nøglekortet og…rødt lys! Jeg prøvede et par gange til, før jeg gav op og gik ned i receptionen for at få kodet mit kort om.

Ingen bad om legitimation og få minutter efter stod jeg udenfor værelse 219 igen. Denne gang virkede nøglen, så jeg åbnede døren og…stirrede lige ind i ansigtet på en ret chokeret fremmed kvinde! Jeg indså hurtigt, at det måtte være fordi, jeg havde fået forkert værelsesnummer af AC, så jeg undskyldte alt hvad jeg kunne og skyndte mig ud fra værelset. Endnu et opkald til AC, som nu mente, at det nok var på 3. sal vi boede på. Ned til receptionen igen og få kodet nøglekortet, og så kunne jeg endelig gå i seng.


Tao’s, Augustinergasse 3, ZürichSeneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje