RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner, review

Efter at have haft eyelash extensions i næsten et år uden pause, havde jeg lagt mærke til, at mine vipper var blevet ret tynde og slidte. Min golfveninde Charlotte foreslog derfor, at jeg prøvede RevitaLash, så da jeg var i København for et lille års tid siden, smuttede jeg forbi hendes Klinik Skou, og købte en gang vippe-serum. 

0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
Bonito flakes and shishito peppers at Norikoh, Flatiron, New York City

Jeg var inviteret til Grand Opening Party på den nye Norikoh i Flatiron District, men da jeg er i Danmark og får min årlige dosis julehygge, kunne jeg ikke komme. Jeg sendte derfor min veninde Sue i stedet og bad hende rapportere fra eventet. Sue er lige så mad-interesseret som jeg er, og vi har samme smag, hvad angår restauranter, så jeg havde ingen betænkeligheder ved at sende hende afsted. Her er hendes kommentarer:

0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
Homestay in Phnom Peng
The bedroom

Hvis man vil have en oplevelse udover det man får som almindelig turist, så skal man prøve et homestay hos Kanary (kvinden bag CWSG) og hendes søde familie i Phnom Penh. Kanarys hus ligger i et godt, sikkert område i Phnom Penh, tæt på det nye Olympia Mall, Orussey Market og det livlige område omkring Baktouk gymnasium. Der er flere caféer og lokale restauranter inden for gangafstand, og der er også et lille lokalt marked for enden af gaden. De fleste turistattraktioner ligger 15-20 minutters tuk-tuk-kørsel væk (koster 1-2USD), og der er mange tuk-tuks i området så man behøver sjældent vente mere end et par minutter på at blive afhentet.

0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
Apro for Professionals, dairy-free milk that foams

Jeg er laktoseintolerant, så jeg burde egentlig holde mig helt væk fra mejeriprodukter. Men det er svært, når ens morgenrutine inkluderer en stor latte, og det stort set altid føles som vejr til is. De efterfølgende mavekramper og luft i maven var et nødvendigt onde, som jeg havde lært at leve med, for jeg kunne ikke forestille mig et liv uden mejeriprodukter.

Heldigvis er der efterhånden så mange laktosefri produkter, at det ikke længere er lige så stort et problem. Jeg begyndte at drikke laktosefri mælk for et års tid siden, og sikke en forskel det gjorde for min mave. Jeg har også eksperimenteret med plantemælk, da det ofte er et sundere og mere miljøvenligt alternativ, men det føles tit som et kompromis. Mange typer plantemælk er tynde, smager mærkeligt og fungerer ikke særlig godt i mælkeskummeren (sojamælk er det værste – det kan jeg slet ikke få ned).

Jeg har tidligere prøvet produkter fra Alpro og har ærligt talt ikke været særlig imponeret, netop på grund af ovenstående. Men da jeg forleden opdagede deres kokosmælk med påskriften “for professionals,” blev jeg alligevel nysgerrig. Ifølge forpakningen kunne den nemlig skummes som almindelig mælk, så jeg tog en karton med hjem for at prøve.

Allerede efter første kop var jeg solgt. Det smagte så godt, at jeg skyndte mig tilbage til butikken for at købe mere, i frygt for at det kun var et midlertidigt produkt. Der var kun to kartoner kokosmælk tilbage, men de havde også mandelmælken fra samme serie, så jeg snuppede tre af dem med også.

Kokosmælken smager selvfølgelig af kokos, men det er en blød, rund smag uden bitterhed. Mandelmælken smager lidt mere som almindelig mælk, bare med et lille strejf af marcipan. Begge dele fungerer overraskende godt i kaffe eller sort te, og de giver den der cremede fornemmelse, som jeg savner, når jeg bruger plantemælk.

Det, jeg især godt kan lide ved Alpro for Professionals, er, at “mælken” opfører sig som rigtig mælk. Første gang jeg brugte mælkeskummeren, hældte jeg lidt ekstra i, fordi jeg regnede med, at det nok ikke ville skumme så meget – men det gjorde det. Det skummede helt ud over bordet. Skummet bliver tykt og luftigt, nærmest som sødmælksskum, og med lidt teknik tror jeg sagtens, man kan lave latteart.

Og nej, det her er ikke et sponsoreret indlæg – selvom jeg ville ønske, det var, for både kokos- og mandelmælken er ret dyre.

Varedeklarationen – Et kig på bagsiden af kartonen.

I den følgende sammenligning har jeg anvendt varedeklarationen for letmælk fra Arla:

Både mandelmælken og kokosmælken fra Alpro for Professionals indeholder mindre sukker end almindelig letmælk (kokos-Alpro: 3,3g/100g, mandel-Alpro: 2,5g/100, letmælk: 4,7g/100g), og mindre kalorier (kokos-Alpro: 33 Kcal/100g, mandel-Alpro 24 Kcal/100g, letmælk 46 Kcal/100g). Kokosmælken indeholder desuden mættet fedt, som er det dårlige fedt, som i mange studier er blevet koblet til en øget risiko for hjerte-kar sygdomme, men indholdet af mættet fedt i kokosmælken (0,7g) er lidt lavere end for almindelig letmælk (1g). Mandelmælken indeholder stort set intet mættet fedt (0,1g/100g). Kokosmælken indeholder også soja, hvilket kan være et problem, hvis man er allergisk mod soja. Mandelmælken indeholder mandler (surprise, surprise), så det skal man være opmærksom på hvis man er allergisk mod nødder.


0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
The Wagner at the Battery, New York City

The Wagner poppede op, da jeg ledte efter et godt hotel som lå cirka lige langt fra Brooklyn og Midtown. The Wagner var tidligere The Ritz-Carlton Battery Park, og Ritz-Carlton er som bekendt en af mine yndlingshotelkæder, så jeg havde ikke nogle større betænkeligheder ved at booke The Wagner. Er man ude i god tid kan man finde værelser på the Wagner fra omkring $150-$200 pr nat, hvilket er meget billigere end hvad et værelse koster på det eneste tilbageværende Ritz-Carlton hotel i byen.

Mit værelse

Jeg var heldig og blev opgraderet til et værelse med udsigt til Frihedsgudinden. Værelset havde et teleskop installeret (en arv fra dengang The Wagner var The Ritz) så man kunne se hende helt tæt på. Det syntes jeg var en fantastisk detalje, og jeg fik kigget rigtig meget i teleskopet under mit ophold.

Hotelrestauranten 2 West

Jeg stod op tidligt og spiste morgenmad i hotellets restaurant 2 West. Restauranten var næsten helt fyldt med hvad jeg antager var forretningsfolk på vej til møder og arbejde, men det kan selvfølgelig også have været par af samme køn, som var på ferie i jakkesæt uden børn. Min Eggs Benedict var god, men det havde nok været en bedre deal at vælge en af deres morgenmadsmenuer. Med et glas friskpresset juice og en latte endte regningen for min morgenmad nemlig på den forkerte side af 40$ (før drikkepenge), hvilket er dyrt, selv for New York.

Beliggenheden

Med mindre jeg har masser af bagage med, plejer jeg at tage toget fra JFK, men The Wagner ligger ret langt fra den nærmeste subwaystation, så jeg endte med at tage en Uber. Under mit ophold blev det faktisk til ret mange Uber-ture, hvilket var en af ulemperne ved den lidt off, men ellers udmærkede beliggenhed, tæt ved vandet på sydspidsen af Manhattan.

Man har Battery Park lige udenfor døren, og går man lidt længere op ad West Street har man Brookfield Place, som er et kombineret shopping- og forretningscenter. Om sommeren er terrassen på Seamore’s (en af Brookfield Place’s restauranter) et populært sted at mødes til happy hour drinks.

Atmosfæren

The Wagner er uden tvivl mere business end det er casual, og da jeg var der havde en af de store investeringsbanker et event på hotellet, hvilket bidrog endnu mere til en ret forretnings-agtig atmosfære. Det gjorde dog ikke mig noget, for mit værelse var stort og skønt, og der var musestille om natten, hvilket jo er det vigtigste. Jeg synes at man får rigtig meget for pengene på the Wagner, og er man til luksus der ikke slår bunden ud af budgettet, så kan the Wagner helt klart anbefales.

Mere om New York i min New York Guide >>


The Wagner at the Battery, 2 West Street, New York


0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail

Mitzie Mee Blog

Små øjeblikke og store oplevelser – Hverdagsglimt og eventyr