New York: Biergarten på The Standard

Biergarten på The Standard i New York

Biergarten på The Standard er en superpopulær udendørs ølhal. Bartenderne tager ikke imod kontanter, så i stedet betaler man med billetter, som man køber i en separat bod. Billetterne koster 8$ pr. stk. og de kan bruges til at indløse tyske snacks, pølser og fadøl i baren.

Atmosfæren på Biergarten er for det meste venlig og imødekommende, og omgivelserne er perfekte til at hyggesnakke og møde nye mennesker. Jeg tror ikke at der er nogen dresscode, men i weekenderne vil du se at de fleste er overraskende pænt klædt på. Dette skyldes sikkert at Biergarten er et populært sted at starte aftenen, før man fortsætter videre ud i Meatpackings hippe natteliv. Senere på aftenen er Biergarten også stedet, folk typisk ender på, hvis de ikke kunne komme ind på nogle af de hotte steder i nabolaget.

I weekenden er der ofte lidt for proppet for mig, men i hverdagene er det et fint sted at mødes til afterwork/eftermiddags-øl, specielt om sommeren. På hverdagene er det også lettere at finde et sted at sidde og man behøver ikke vente i 100 år på at bestille øl i baren.

• Der er et bordtennisbord

• Om vinteren forsynes Biergarten med et glastag, og der er varmelamper, så man ikke fryser.

Min blog om natteliv og barer i New York


Biergarten at The Standard, Meatpacking District, New York City