Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Atlanta: Mit ophold på Hilton Garden Inn Buckhead

Hilton Garden Inn, Buckhead, Atlanta

Første gang jeg var i Atlanta boede jeg 3 nætter på Hilton Garden Inn. Da jeg ankom var der ingen i receptionen, og da der endelig dukkede en dame op, kunne hun blot fortælle mig, at det var for tidligt at checke ind. Jeg spurgte om jeg kunne opbevare min bagage i receptionen så længe, og hun kiggede på mig som om jeg havde bedt hende om at bestige Mt Everest, men jeg fik dog lov til at efterlade mine kufferter og fik så ellers besked på at komme igen senere.

Da jeg endelig fik mit værelse (og en cookie), viste det sig at værelset lå ovre i en længe, der føltes som en tilbygning. For at komme op til korridoren hvor værelset lå, skulle man op ad nogle trapper. Jeg havde rigtig meget bagage med, og der var ikke nogen elevator, men blev jeg tilbudt hjælp med bagagen? Nej det gjorde jeg ikke.

Mit værelse lå på nederste etage, og man var helt nede i græsplæneplan, så alle der gik forbi på gaden udenfor havde frit indsyn. Jeg måtte derfor have gardinerne trukket for hele tiden hvilket gjorde værelset ret mørkt og skummelt.

Væggene mellem værelserne var så tynde, at man kunne høre alt, hvad der foregik inde hos naboen. Jeg kunne således følge med i hvordan min nabo først ringede og sagde godnat til konen og børnene, før han senere på aftenen så voksenfilm for fulde gardiner. Charmerende.

Jeg ringede til receptionen for at bestille morgenmad leveret til rummet dagen efter, men fik at vide, at jeg bare skulle udfylde bestillingssedlen der lå på skrivebordet, og hænge den udenfor på døren. Det gjorde jeg så, men morgenmaden dukkede aldrig op. Jeg ringede og rykkede og de forklarede, at der måtte være sket en fejl. Da jeg gik udenfor så jeg at ingen havde hentet bestillingssedlen, som stadigvæk hang på døren:/

Jeg vil virkelig gerne skrive noget positivt, men det eneste lyspunkt jeg kan komme på var den søde ældre herre, der kom op med den room-service cheesecake jeg bestilte en af de andre aftener. Cheesecaken var også ret god.

Ville jeg bo der igen? Nej, det ville jeg bestemt ikke.

Andre hoteller jeg har boet på i Buckhead, Atlanta:

Mit blogindlæg om The Whitley i Buckhead, Atlanta

Mit blogindlæg om InterContinental i Buckhead, Atlanta

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje