New York: Anyway Café – Russisk bar i East Village

Anyway Cafe, New York

Senere på aftenen, efter The Met, mødtes jeg med min ven Ehsan. Vi startede med en drink på The Cellar af rent nostalgiske årsager. The Cellar plejede nemlig at være en af Ehsans yndlingsbarer back in the days.Når Ehsan snakker om back in the days, mener han de sene 00’er. Han var lige flyttet til New York og slog sig løs på alle de hotteste barer og natklubber i Meatpacking og Midtown. Nu til dags har The Cellar tilsyneladende tabt lidt af sin mojo, og selvom det stadigvæk er en lækker bar, så var der ret dødt for en fredag aften.

Ehsan og jeg har været venner siden vores studietid i Sverige (spørg mig ikke hvor længe det er, ha ha). Vi plejede at drikke 20 SEK-Pripps Blå øl på barerne på campus, mens vi snakkede om, hvad vi mon ville lave om 10 år, og hvorhenne i verden, vi mon ville være.

Nu drikker vi 20$ cocktails i New York, hvilket føles både surrealistisk og vældigt voksent. Når jeg hænger ud med Ehsan bliver jeg således både mindet om nogle af de bedste år i mit liv, men også om det faktum, at jeg er blevet en hel del ældre, yikes!

Efter The Cellar mødtes vi med en af Ehsans russiske veninder og gik videre til Anyway Café, som er en russisk bar og restaurant i East Village. Da jeg allerede havde været i byen mange timer på det tidspunkt, kunne jeg egentlig godt have nøjedes med en sodavand, men den går ikke, når man er på russerbar, så selvfølgelig endte vi med at bestille 3 små karafler infused vodka. Jeg ved ikke rigtigt hvordan man oversætter ”infused” til dansk, men det er altså ren vodka som er smagssat med forskellige ting.

Vi fik vodka med rødbede, agurk og hindbær, og det smagte udmærket, men jeg kunne ikke lade være med at tænke på, hvordan det ville påvirke min almentilstand dagen efter. Jeg er ikke længere i træning med hensyn til alkohol, så jeg var ret overbevist om, at de 6 store shots vi hver især fik, ville betyde Hangover From Hell dagen efter.

Til min store overraskelse vågnede jeg dog frisk som en havørn. ”Nah!” tænkte jeg, ”jeg er nok bare stadigvæk fuld”. Men jeg blev ved med at have det fint. Måske er øget alkoholtolerance også noget, der kommer med alderen?


Det var min ven Ehsan, som introducerede mig til Anyway Café en fredag aften, og jeg syntes med det samme godt om dette listige, russiske sted. Anyway Café ligger nede af en ret stille gade, så hvis man ikke ved, at den er der, er det ikke et sted, man bare falder over. Baren er ikke særlig stor, men om sommeren er facaden ud til gaden vidt åben, så det næsten føles, som om man sidder udendørs.

Der er livemusik hver aften, men hovedårsagen til at du skal besøge Anyway Café er det imponerende udvalg af infused vodka (vodka med forskellig smag). Den med hindbær er minfavorit, men pas på. Hindbærsmagen formår nemlig at maskere smagen af alkohol så godt, at man let ender med at drikke meget mere end planlagt.

Anyway Café serverer også mad og menuen er et mix af russiske klassikere og franske retter. Jeg har prøvet et udvalg af patéer samt deres laksetatar, som smagte fantastisk i selskab med vodkaen.

• For 23$ får man 3 infused vodka sample shots, som man selv vælger fra menuen. Det er en rigtig god pris, da det er nogle store shots.

• Der er også to filialer af Anyway Café i Brooklyn


Anyway Café, 34 E 2nd St, (corner of 2nd Ave), New York NY 10003, Tlf: (212) 533-3412

> Besøg Anyway Cafe’s website

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop