New York: American Apparel Factory Outlet

American Apparel Factory Outlet

Jeg elsker American Apparel og deres casual, LA-chic’e tøj. Jeg fik for alvor øjnene op for mærket, da jeg var i starten af 20’erne, og nogle vil måske hævde at jeg nu, hvor jeg er i 30erne, er lidt for gammel for deres ret unge stil. Dog skal det lige siges, at de udover deres unge og meget hippe looks, også har nogle rigtig gode basics, som passer os, der har passeret teenageårene.

Hos American Apparels outlet i Nolita på grænsen til SoHo finder man en blandet landhandel af gamle og nye varer. Nogle af tingene er næsten fuld pris, mens andre sælges til kraftigt reducerede priser. For det meste er der også et godt udvalg af accessories i butikken.

Hvis man er på jagt efter et helt specielt par bukser i en bestemt størrelse og farve, er det let at blive skuffet, for udbuddet i butikken svinger meget. Nogle dage vil man opleve, at der slet ikke noget der passer eller lokker, mens der andre dage er så meget man vil købe, at man forlader butikken med mere, end man kan bære.

Da det er en factory outlet-butik, så kan varerne ikke returneres, så tjek tøjet ordentligt, inden du betaler, og vær opmærksom på, at det meste af tøjet er 2. sortering og derfor har fejl i større eller mindre grad (det er derfor, at det er så billigt).

Selvom du ikke finder noget du kan lide, så er Nolita og naboområdet SoHo nogle af New Yorks absolut bedste områder at shoppe. Der er masser af lækre butikker og restauranter, så man kan sagtens bruge en hel dag (og en hel masse penge) i området.

• Hvis du har planer om at besøge butikken, så er det en god idé at kigge forbi deres Facebookside inden for at se, om de har nogle særlige tilbud i perioden.

Min guide til billig shopping i New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop