24 timer i München – Hvad skal man lave?

Isar-floden i München

Gå en tur langs Isar

Floden Isar løber gennem München og når vejret er godt, er det her, man vil være. Husk bikinien, så du kan tage en afkølende dukkert, hvis det bliver for varmt.

Bayersk mad i München

Spis bayersk

Maden i Bayern er til den tunge side, men virkelig lækker, specielt hvis man er glad for svinekød. Hvis du mod forventning skulle blive træt af Spätzle og Schweinshaxe, så kan Master’s Home anbefales, for lækker italiensk mad i charmerende omgivelser. For vegetarerne er Prinz Myshkin stedet at gå hen for solid mad uden dyr i.

Pinakothek der Moderne i München

Besøg et museum

Der er masser af museer i München, og hvis du lige som mig godt kan lide moderne kunst, så er mulighederne mange. Mine favoritter er Pinakothek der Moderne og Brandhorst, som jeg har blogget om i dette indlæg:

> Museeer i München – En morgen med moderne kunst

Udsigt fra rooftop-baren på Mandarin Oriental i München

Nyd udsigten fra oven

Man kan selvfølgelig besøge Alter Peter, men jeg vil foreslå, at du tager på  rooftop-baren på Mandarin Oriental i stedet, for det er jo almen kendt at udsigten bliver endnu bedre efter en cocktail eller to:)

Lej en cykel i München

Lej en cykel

Det gjorde jeg ikke selv, men det gjorde Hanna og hun sagde, at det var en fantastisk måde at se byen på.

Hofbräuhaus i München

Besøg en Biergarten

Hofbräuhaus er den mest berømte biergarten i byen og et udmærket sted at starte, før man kaster sig ud i de mere specialiserede mikrobryggerier. Det er turistet, men det er også rigtig sjovt, og et sted man sagtens kan tilbringe en hel aften.

Brunch in Munich

Spis brunch!

Weekendbrunch er stort i München, hvor folk samles på byens caféer omkring middagstid. Jeg kunne rigtig godt lide rooftop-caféen på byens arkitektskole, men Hungriges Herz er et andet populært sted at spise brunch.

Her er en kort video fra vores tur:

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje