Nice: Tartiflette på Chez Véro

Chez Véro, frokost i Nice

Vi landede i Nice lige til frokosttid, så efter et kort stop på hotellet skyndte vi os ud for at finde et sted at spise. Vi kom forbi en lille bistro i nabolaget, og da jeg så jeg, at de havde tartiflette som dagens ret, insisterede jeg på at det var der, vi skulle spise frokost.

Tartiflette er en fransk ret med masser af smeltet reblochon-ost, kartofler, bacon og løg, og det smager fantastisk. Det var en fransk klassekammerat, der introducerede mig til retten for mange år siden, men Polle havde faktisk også smagt tartiflette, da han fløj ud af Istanbul, og delte lejlighed med to franskmænd.

Restauranten vi spiste frokost på hedder Chez Véro og da vi trådte ind, blev vi budt hjerteligt velkommen af en fransk dame. I det åbne køkken stod en mand og lavede mad, og jeg tror det måske var et ægtepar. De talte ikke så meget engelsk, og vi talte ikke så meget fransk, men det lykkedes dog at bestille mad samt “une grande bottle of Pellegrino” uden de store kvaler. Atmosfæren i restauranten var superhyggelig, lidt som om man var på middag hos en god ven.

Lidt væk fra vores bord sad en ældre fransk kvinde, som var helt opslugt i dagens avis. På et tidspunkt går det dog op for hende, at vi har sat os ved siden af, og hun løfter glasset med rødvin og udbryder et højt og hjerteligt ”Bon Appétit!”. Velkommen til Nice:)


Chéz Vero, 126 Av. de la Californie, Nice

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Når man rejser med sine foodie-venner har mad og restauranter første prioristet, så allerede inden vi ankom til San Francisco havde vi en grov skitse over hvad vi skulle spise, …

  • Sidst jeg var i Norge for at besøge AC foreslog hun, at vi tog ud for at fiske makrel. Det lød jo spændende, og vejret var fint, så efter morgenmaden …

  • Burmesiske te-kager (Bamar Kate Mote) er en traditionel snack fra Myanmar. De små kager nydes ofte sammen med te og serveres, når folk samles for at hygge sig. De kan …

  • Det kan være lidt af en udfordring at åbne en kokosnød, specielt hvis man ikke har prøvet det før. Med den rette teknik er det dog faktisk ganske overkommeligt, og …

Mitzie Mee Shop