Nice: Tartiflette på Chez Véro

Chez Véro, frokost i Nice

Vi landede i Nice lige til frokosttid, så efter et kort stop på hotellet skyndte vi os ud for at finde et sted at spise. Vi kom forbi en lille bistro i nabolaget, og da jeg så jeg, at de havde tartiflette som dagens ret, insisterede jeg på at det var der, vi skulle spise frokost.

Tartiflette er en fransk ret med masser af smeltet reblochon-ost, kartofler, bacon og løg, og det smager fantastisk. Det var en fransk klassekammerat, der introducerede mig til retten for mange år siden, men Polle havde faktisk også smagt tartiflette, da han fløj ud af Istanbul, og delte lejlighed med to franskmænd.

Restauranten vi spiste frokost på hedder Chez Véro og da vi trådte ind, blev vi budt hjerteligt velkommen af en fransk dame. I det åbne køkken stod en mand og lavede mad, og jeg tror det måske var et ægtepar. De talte ikke så meget engelsk, og vi talte ikke så meget fransk, men det lykkedes dog at bestille mad samt “une grande bottle of Pellegrino” uden de store kvaler. Atmosfæren i restauranten var superhyggelig, lidt som om man var på middag hos en god ven.

Lidt væk fra vores bord sad en ældre fransk kvinde, som var helt opslugt i dagens avis. På et tidspunkt går det dog op for hende, at vi har sat os ved siden af, og hun løfter glasset med rødvin og udbryder et højt og hjerteligt ”Bon Appétit!”. Velkommen til Nice:)


Chéz Vero, 126 Av. de la Californie, Nice

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje