Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Nice: Tartiflette på Chez Véro

Chez Véro, frokost i Nice

Vi landede i Nice lige til frokosttid, så efter et kort stop på hotellet skyndte vi os ud for at finde et sted at spise. Vi kom forbi en lille bistro i nabolaget, og da jeg så jeg, at de havde tartiflette som dagens ret, insisterede jeg på at det var der, vi skulle spise frokost.

Tartiflette er en fransk ret med masser af smeltet reblochon-ost, kartofler, bacon og løg, og det smager fantastisk. Det var en fransk klassekammerat, der introducerede mig til retten for mange år siden, men Polle havde faktisk også smagt tartiflette, da han fløj ud af Istanbul, og delte lejlighed med to franskmænd.

Restauranten vi spiste frokost på hedder Chez Véro og da vi trådte ind, blev vi budt hjerteligt velkommen af en fransk dame. I det åbne køkken stod en mand og lavede mad, og jeg tror det måske var et ægtepar. De talte ikke så meget engelsk, og vi talte ikke så meget fransk, men det lykkedes dog at bestille mad samt “une grande bottle of Pellegrino” uden de store kvaler. Atmosfæren i restauranten var superhyggelig, lidt som om man var på middag hos en god ven.

Lidt væk fra vores bord sad en ældre fransk kvinde, som var helt opslugt i dagens avis. På et tidspunkt går det dog op for hende, at vi har sat os ved siden af, og hun løfter glasset med rødvin og udbryder et højt og hjerteligt ”Bon Appétit!”. Velkommen til Nice:)


Chéz Vero, 126 Av. de la Californie, Nice

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop