New York: Hide-Chan – Tonkotsu ramen i Midtown East

Hide-Chan, Ramen i New York

Jeg elsker ramen, og da jeg var i New York med Trine synes jeg også at hun skulle introduceres til nudlernes lyksaligheder. Ramenbølgen ramte New York for omkring 10 år siden, og i dag finder man rigtig mange gode ramen-restauranter over hele Manhattan. Faktisk tror jeg at New York er en af de byer i verden, hvor ramen-standarden bedst matcher det man finder i Japan.

Der er flere forskellige slags ramen, og hos Hide-Chan er det Hakata Tonkotsu ramen, som regerer. Tonkotsu-suppen fremstilles ved at koge griseknogler og fedt ind over rigtig lang tid. Dette giver suppen et flødelegeret udseende, og en intens smag, der slår benene væk under de fleste.

Hos Hide-Chan kan man vælge, om man vil have bølgede nudler eller lige nudler, samt hvor faste i konsistensen de skal være. Jeg bestiller altid deres Deluxe Ramen, som er en imponerende skål med 2 halve æg, 3 skiver svinekød og torskerogn.

Udover ramen bestilte vi også nogle forskellige småretter, som det sig hør og bør, bl.a. en gang hjemmelavede gyoza (stegte dumplings) med svinekød, og takoyaki, som er blækspruttekugler, der serveres toppet med mayonnaise og flager af tørret fisk. Derudover fik vi også smagt på Hide-Chan’s Agedashi tofu, som er let-friteret tofu i en lækker, soyabaseret suppe. Der stod ikke noget om, at den var hjemmelavet, så det går jeg ikke ud fra, at den var, men den smagte rigtig godt.

Jeg foreslog at vi også bestilte nogle bao, som er en slags dampet hvid bolle, ofte med fyld af meget fed ribbensteg. Trine var dog skeptisk og mente bestemt ikke, at det ville være noget for hende. Der tog hun selvfølgelig fejl, og vi endte med at bestille en til.

Der er Happy hour Man-fre 16:30-18:30 med halv pris på sideretter og alkohol og Sapporo fadøl til 2$.

Hide-Chan, 248 E 52nd Street 2F (between 3rd Ave & 2nd Ave, Midtown East, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje