München: Master’s Home (LUKKET) – Date-night med Hanna

Master's Home, restaurant i München

Master’s Home er desværre lukket nu

Master’s Home er en skøn italiensk restaurant med et interessant koncept. Restauranten ligger i en gammel bygning i Altstadt, og den hyggelige indretning med små kroge og tunge lædermøbler gør, at man næsten føler, at man er hjemme hos en ven. Denne følelse forstærkes yderligere af det venlige personale, der byder en velkommen, som om man var en del af familien.

Vi fik et bord ude i den skønne gårdhave, hvor der var dækket op med hvide duge og de flotteste friske roser. De fleste andre gæster var par, og der er heller ingen tvivl om at Master’s Home ville være et perfekt sted for en date. Det var nu også et dejligt sted at tilbringe en aften med en god veninde (Hanna, du var den perfekte date!), og før vi havde set os om, havde vi tilbragt det meste af aftenen med at spise lækker mad og drikke Aperol Spritz. Denne sommer er Aperol Spritz for alvor gået hen og blevet en seriøs konkurrent til min sædvanlige rosévin som foretrukken sommerdrink. Aperol Spritz er ikke for sød og dejlig forfriskende i varmen. Gad vide hvorfor jeg ikke har fået øjnene op for det noget før?

Der er ikke noget menukort hos Master’s Home, så i stedet informerer man inden middagen køkkenet om, hvad man ikke vil spise. I sin fulde længde består menuen hver aften af 8 retter, som hver koster 10,5EUR. Man kan dog stoppe når man vil og springe direkte til desserten, men husk at sige til i god tid. Det fik vi ikke lige gjort, så vi nåede ikke at få bremset fiskeretten i tide. Her er de retter vi fik:

Tun carpaccio: Rå tun, olivenolie og peber. Enkelt, men lækkert.

Æbler og svampe bagt i flødesauce: Megalækkert og helt sikkert en ret jeg skal prøve at genskabe hjemme i mit eget køkken.

Tagliatelle med rejer og blæksprutteblæk: En smuk ret med perfekt pasta.

Et eller andet som jeg tror var spätzle med vildsvin: Jeg ved ikke hvorfor, men jeg kan ikke rigtig huske denne ret. Jeg mener det smagte godt.

Laks med kiwisauce: Jeg har aldrig før fået laks med kiwi, og jeg tror heller ikke jeg behøver prøve det igen. Laksen var perfekt tilberedt, og den grønne farve så dog rigtig flot ud sammen med den lyserøde fisk, men smagsmæssigt synes jeg ikke rigtig det fungerede.

Jordbær panna cotta: En rigtig klassiker som man aldrig går alt i byen med. I hvert fald ikke så længe den er lige så god som den vi fik hos Master’s Home. Blid og cremet og ikke for tung og med en jordbærsauce der smagte dejligt intenst af jordbær. Sådan skal det gøres!

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop