
Jeg lovede for nogle dage siden at jeg nok skulle skåne jer for flere Times Square billeder, men madbilleder derimod, -dem slipper I ikke for:)
Frokosten på The Modern var rejsens ubestridt bedste måltid, og som jeg lovede tidligere, følger hermed en mere dybdegående beskrivelse af alle herlighederne. Fra menuen kan vælge mellem enten 2 retter + dessert eller 3 retter + dessert til fast pris og efter et kort øjeblik at have overvejet bare at bestille 4 desserter, besluttede vi os for følgende retter:
Det er jo kun lørdag en gang om ugen, så vi havde besluttet os for den helt store aften i byen i går. Vi startede med sen middag på Butter, hvor vi fik hvert sin gigantiske steak. Jeg tror de vejede over 500g hver, og vi orkede da heller ikke at spise mere end halvdelen. Et øjeblik overvejede vi at bede om en doggie-bag, men eftersom vi skulle i byen senere droppede vi det, da ingen af os havde lyst til at gå rundt med en halv mørbrad i håndtasken. Efter et kortvarigt madkoma, fik vi gjort en ende på vores deleflaske med rødvin og var klar til at begive os ud i Meatpackings natteliv.
New York sover aldrig og Tina og jeg har da også kørt natteravne-stilen denne weekend. Fredag aften var vi inviteret til middag hos Tina Diep i Brooklyn, og hvilket måltid det var! Hun havde lavet en lækker sweet potato-suppe til forret og helstegt andebryst med blandet salat til hovedret.
The High Line er en supercool park anlagt omkring et gammelt jernbanespor, The High Line, i Meatpacking District. Jeg er helt vild med kontrasten mellem beton, jernbanespor og utæmmet natur, og parken er et af mine absolutte yndlingssteder i New York.
Det regnede det meste af dagen i går, men det gjorde ikke så meget, for vi havde besluttet at bruge formiddagen på MoMA. Jeg er ellers ikke rigtig til museer, og undgår dem så vidt muligt, når jeg er på ferie, men lige netop moderne kunst synes jeg er fedt.
Små øjeblikke og store oplevelser – Hverdagsglimt og eventyr
©Mitzie Mee