Leder du efter bloggen? Den finder du nu ovre på mitziemee.com hvor jeg blogger om mad og opskrifter, rejser og livsstil.

besøg mitziemee.com >>

Sketch, sjov bar i London

Hvis man tror at Londons natteliv er ensbetydende med mørke pubs og Pimms i kandevis, så tager man grueligt fejl. Ikke overbevist? Besøg Sketch på Conduit Street.

Sketch består af flere forskellige rum med hvert sit tema, og udover at fungere som vandhul for Londons unge, smukke og rige, huser Sketch også en af byens bedste restauranter i The Lecture Room.

AC og jeg besøgte Sketch onsdag aften og før vi bestilte drinks ville vi lige smutte på toilettet. Det var dog lige før, at vi var blevet på toilettet hele aftenen, for Sketch har nogle af de vildeste toiletbåse, jeg nogensinde har set! Fuglekviddermusik strømmer ud fra gigantiske hvide æg og blødt, rosa-violet lys indhyller rummet, så det føles som om man er midt i en science fiction film. AC og jeg var dog mest fascineret af det underlige, buede spejl over håndvasken, som gjorde det komplet umuligt at opfriske makeup’en, men som gav nogle ret sjove billeder.

Min London Blog


Sketch, 9 Conduit St, Mayfair, London

0 FacebookTwitterPinterestEmail
EAT ME - God restaurant i Bangkok

Det var nogle travle dage i Bangkok, men heldigvis blev der tid til at smage på noget af al den gode mad. Man behøver sjældent gå længere end til næste gadehjørne, før der dukker en bod op, hvor man kan købe de lækreste nudler, salater eller grillspyd til 20-50THB, så det kan derfor være yderst svært at motivere, hvorfor man skal betale 50 gange mere for at spise på en rigtig restaurant. Det skal med andre ord være rigtig godt, før jeg forflytter mig fra plastikstolen ude på fortovet og ind til et nydeligt dækket bord med a/c og vinmenu.

0 FacebookTwitterPinterestEmail
Les Trois Cochons på Værnedamsvej i København

Ligesom mange andre af Cofocos restauranter, har Les Trois Cochons en fast pris for tre retter. Det hele bliver serveret i små gryder, pander og patentglas, og forret og dessert består ofte af flere små retter, som man kan sidde og nippe til.

Trine var vildt begejstret for konceptet, og jeg er sikker på at Les Trois Cochons er en bidragende faktor til, at hun nu seriøst overvejer at rykke teltpælene op fra den jyske muld og slå sig ned i hovedstaden.

Som I nok har lagt mærke til, så lækker jeg meget vægt på servicen, når jeg er ude at spise. Lige så vel som en sur mokke kan forstyrre min fisk, så kan et venligt smil og en sjov bemærkning få selv en halvsej bøf til at smage fantastisk. Når jeg derfor vælger at vende tilbage til den samme restaurant gang på gang er det derfor ikke kun på grund af maden, men også på grund af den måde jeg bliver behandlet som gæst. Gennem årene har jeg spist over 10 gange på Les Trois Cochons, og jeg har endnu ikke haft en eneste dårlig oplevelse der.

PS: Jeg tror en af tjenerne, der var på arbejde i går går rundt med en lille skuespiller i maven. Jeg har i hvert fald aldrig hørt en entrecote blive præsenteret med så meget indlevelse og passion. Det er sgu’ i orden!

Les Trois Cochons er en del af Cofoco-gruppen, og en anden Cofoco-restaurant som jeg rigtig godt kan lide er den nordiske restaurant Höst, som I kan læse om her >>

Les Trois Cochons, Værnedamsvej 10, 1619 København

0 FacebookTwitterPinterestEmail

Mitzie Mee Blog

Små øjeblikke og store oplevelser – Hverdagsglimt og eventyr