Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Amsterdam: Frokost på Vinnies

Vinnies, Amsterdam

Alt gik heldigvis som det skulle, så nu er jeg i Amsterdam med Poul. I går tog vi toget fra lufthavnen ind til byen. Det var en hurtig rejse på 20 minutter, og jeg tror ikke vi betalte mere end 10EUR for os begge to. Hvis man tager toget skal man huske at gemme billetten, da man skal bruge den til først at checke ind og senere checke ud.

20 Jeg tror hverken på astrologi eller spåkoner, men når det kommer til rejsens første måltid, er jeg overtroisk, så det batter. For mig er det første måltid i en ny by altafgørende for, hvordan resten af opholdet bliver, så jeg er meget omhyggelig med at vælge en restaurant, der virker lovende, og jeg prøver for alt i verden at undgå McDonald’s, i hvert fald de første 24 timer:) Vivian blogger om mode, og hun har en rigtig fed stil. Jeg tænkte derfor, at hvis hendes restaurant-smag var blot halvt så god som hendes tøjsmag, så var vi i gode hænder. Det havde jeg heldigvis ret i, så endnu en gang tak, Vivian!

Poul bestilte pocherede æg serveret på en skive lækker, hjemmebagt brioche, og jeg fik en mad med avocado og hytteost, som smagte supergodt. Jeg kan ikke huske at have set den kombination andre steder, men det er uden tvivl en rigtig god idé. Vi bestilte også laks ved siden af, for det kostede kun 1EUR ekstra, og gjorde et godt måltid endnu bedre.

Min Amsterdam Blog


Vinnies, Haarlemmerstraat 46 HS, 1013 ES Amsterdam


Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop