Pastis plejede at være en af mine absolutte favoritter for morgenmad i New York, men så lukkede de, og jeg troede at det var slutningen på den historie. Så i …
Pastis plejede at være en af mine absolutte favoritter for morgenmad i New York, men så lukkede de, og jeg troede at det var slutningen på den historie. Så i …
Kin Ramen dukkede op på min radar, da jeg søgte på Google Maps efter et godt sted for ramen en fredag aften. I New York kan man typisk ikke bestille …
Jeg bliver tit spurgt om hvilke restauranter jeg synes man skal prøve i New York, så jeg har lavet en liste med nogle af mine yndlingsrestauranter i New York lige …
Salatblade med stegt andebryst er virkelig lækkert som forret eller snack, for kombinationen af salt og sødt, sprødt og cremet, er slet ikke til at stå for. Det er nydelse …
Efter at have været gemt og glemt i årtier er deviled eggs igen gået hen og blevet super trendy. Det synes jeg er rigtig godt, for deviled eggs er en …
Det kan godt være svært at få tid til at lave ordentlig morgenmad i en travl hverdag, men for sådan nogle som mig, som først kommer ud af grumpy-mode, når …
Det tog lang tid før jeg fik øjnene op for mochi donuts, for jeg troede først, at der bare var tale om endnu et over-rated instagram-fænomen, som jeg ikke havde …
Da Ana og jeg var roommates i New York, forkælede hun mig med lækker brasiliansk mad, og i weekenden plejede hun at lave tapioca, som er en slags tynde brasilianske …
Jeg bliver tit spurgt hvilke skønhedssaloner jeg vil anbefale i New York, så jeg tænkte, at jeg en gang for alle ville skrive et indlæg, hvor jeg samler de saloner, …
Bibimbap er en rigtig koreansk klassiker. Direkte oversat betyder bibimbap “blandet ris” og det fanger konceptet meget godt, da bibimbap er ris serveret med forskellige slags grøntsagstoppings, som arrangeres i …
New York Botanical Garden (NYBG) oppe i Bronx er en af de største og mest berømte botaniske haver i USA, med en imponerende samling af planter, blomster og træer. Vi …
Belga er en belgisk rooftopbar og brasserie på 32. etage på Sofitel Sukhumvit. Det er et supergodt sted for øl og moules frites, og så kan jeg rigtig godt lide …
De små pakker med kokos og banan smager fantastisk, og så er de lette at lave. I Myanmar spiser man dem typisk som dessert efter et måltid, sammen med en …
Hindbærsnitten er en rigtig dansk klassiker, og de lækre snitter med hindbærsyltetøj er faktisk ikke særlig svære at lave. Jeg synes at de hindbærsnitter man køber hos bageren ofte er …
Aspro Alogo er en lille, familiedrevet restaurant i hjertet af Athen. Jeg spiste der første gang for mere end 20 år siden, og jeg tænkte lige, at jeg ville fortælle …
Hvis der fandtes en skønhedskonkurrence for rødder, så ville ingefæren sikkert ligge og kæmpe om sidstepladsen sammen med knoldsellerien og jordskokken. Jeg syntes i lang tid at ingefær smagte lidt …
Jeg har været helt vild med Dinosaur Bar-B-Que lige siden Stephanie og Leah introducerede mig til restauranten for mere end 8 år siden, og når vi mødes til en aften …
Mitzie Mee • Fair Fashionista ApS • Højrupvej 149 • 7000 Fredericia • CVR: 39272768
©Fair Fashionista® 2023 – All rights reserved