Da Steve var på besøg hos mig i Norge, besluttede vi os for at tage en weekendtur til Stavanger. AC og Kristian tog også med, og vi checkede alle sammen …
Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail fra mig med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag. Nyhedsbrevet er gratis og du kan afmelde dig til hver en tid.
Da Steve var på besøg hos mig i Norge, besluttede vi os for at tage en weekendtur til Stavanger. AC og Kristian tog også med, og vi checkede alle sammen …
Jeg havde taget natbussen fra Bangkok til Mae Sot og ankom tidligt om morgenen. Det var alt for tidligt til at checke ind på hotellet, og jeg var desuden ved …
Apple Crumble er en af de desserter, jeg aldrig bliver træt af, og det er en supergod dessert at have i ærmet, når det blæser og regner udenfor. Min opskrift …
Dalgona (달고나, også kaldet ppopgi på koreansk) er en slags traditionel koreansk slik, der går helt tilbage til 1960’erne og 1970’erne. Det var dog først med Squid Game i 2021, …
Ichigo Daifuku er mochi med friske jordbær og anko (red bean paste). Det er en rigtig japansk delikatesse, der kombinerer den bløde, let chewy konsistens af mochi med den søde, …
Da AC og jeg var i Korea blev vi inviteret med til Shinaes brors bryllup. Vi tøvede lidt med at tage imod invitationen, da vi ikke ville trænge os på, …
Jeg har fejret nytårsaften i Bangkok flere gange, men det var først i 2022 at jeg endelig fik oplevet den store nytårsfest og nedtællingen ved CentralWorld. CentralWorld er kendt for …
Borbor (បបក) er en risgrød som man spiser i Cambodia, og det er en af de retter, som hurtigt bliver en favorit, når man besøger landet. Borbor minder lidt om …
Tilbage i 2017 fejrede jeg 4th of July for første gang i New York, og jeg havde glædet mig rigtig meget. For nogle år siden havde jeg været i Las …
Sanjeok (koreanske grillspyd) er en traditionel koreansk snack, som man typisk spiser på helligdage eller til festlige sammenkomster. Der er mange forskellige slags sanjeok, men denne kombination med oksekød, grøn …
All’Antico Vinaio er en italiensk sandwichshop, der oprindeligt er fra Firenze, men nu også har filialer i New York. Hos All’Antico Vinaio laver man schiacciata-sandwich, med et specielt brød, schiacciata, …
Tilbage i 2020 tog den koreanske dalgona-kaffe verden med storm, for derefter stille og roligt at gå i glemmebogen, og i dag ser man den kun sjældent hist og her. …
©Mitzie Mee