London: Shopping i Westfield – Frokost på Carluccio’s

Westfield i London

Westfield shoppingcenter ligger kun et par stop fra Bond Street subway station, så hvis man mod forventning skulle blive træt af shoppingen omkring Oxford Street, er Westfield et oplagt alternativ for at få lidt variation.

Sammenlignet med shoppingcentrene i Dubai er Westfield kun en lille slikbutik, men udvalget af butikker er rigtigt fint. Jeg fandt blandt andet den italienske make-upkæde KIKO, som jeg tidligere har læst om på bloggen WalkInRunOut. Kikos produkter så rigtigt lækre ud og koster ikke en bønne, så jeg købte en mineralpudder, som viste sig at være rigtig god.

AC skulle forbi Crabtree & Evelyn for at købe håndcreme. Efter hendes mening er Crabtree & Evelyn meget bedre end den blå fra L’Occitane, som alle render rundt med i tasken, og da der var et tilbud, som også inkluderede en exfolieringscreme til hænderne for 5 GBP, måtte jeg selvfølgelig også lige prøve den.

Jeg ved ikke om jeg synes den er væsentligt bedre end L’Occitanes, men den dufter i hvert fald rigtig godt, og så fedter den ikke så meget.

Dagens højdepunkt på Westfield var dog besøget på Carluccios, som jeg jo kender fra Dubai. AC fik en dagens ret, mens jeg nøjedes med en chokoladefondant, da jeg havde spist frokost en gang den dag.

Min guide til de bedste department stores i London >>

Mere om London på min London Blog >>


Westfield London, Ariel Way, Shepherd’s Bush, London 

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje