West Hollywood, Los Angeles Blog

Så er jeg i Los Angeles! Mit fly fra New York landede lige efter det fly Trine var med fra København, så vi mødtes i lufthavnen og tog derefter over for at hente vores lejebil.

Alamo har automater opstillet, hvor man kan finde sin reservation og dermed undgå at stå i kø. Desværre blev  automaten forvirret over de 3 forskellige måder, som ø’et i mit efternavn var stavet (”o”, ”ø” og ”oe”) på henholdsvis kørekort, booking og kreditkort, så vi måtte stille os i kø og vente på, at en rigtig person kunne tage over.

Vi kom derfor først fra lufthavnen lige midt i rush hour, så det tog lidt længere tid end planlagt at nå frem til den lejlighed, som vi har lejet i West Hollywood. Placeringen er fantastisk, og vi er i gangafstand til det meste, hvilket er ret usædvanligt for LA. Jeg har derfor sendt Trine af sted for at hente en kop kaffe (Pumpkin Spice Latte-sæsonen er over os), og i mens vil jeg skrive lidt om vores aften i går på Katana.

0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
Katana, Los Angeles

I går spiste vi sen aftensmad på Katana, som ligger lige på den anden side af gaden. Vi bestilte hver sin Izakaya Feast, som er et udvalg af Katanas specialiteter, og for 60$ er det en overkommelig måde at opleve nogle af højdepunkterne fra menuen. Vores Feast i går startede med forskellige forretter inklusive spicy tuna on crispy rice, som var helt fantastisk. Trine hævder, at det er noget af det bedste, hun nogensinde har spist.

0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
Russ and Daughters, bagels i New York

Russ & Daughters er et af mine yndlingsbagelsteder i New York, og perfekt for lidt bagel-terapi. Der er ingen siddepladser inde i butikken på Houston Street, så man tager sine bagels og finder en bænk på gaden udenfor.

Der er også en Russ & Daughters café på Orchard Street i nærheden, og den ser vældig fin ud. Maden skulle også være rigtig god, men den over 100 år gamle butik på Houston Street er altså noget helt særligt og en oplevelse i sig selv.

Mens Katz’s Delicatessen, lidt længere nede af Houston Street, er berømte for pastrami sandwich, så er det røget fisk, som er Russ & Daughters varemærke, og deres udvalg af laks er imponerende. Jeg havde først tænkt mig at prøve The Generational som er en bagel (eller en bialy) med røget laks og røget stør, men i sidste øjeblik ændrede jeg mig og bestilte en Nova lox & Cream cheese i stedet. Jeg har tidligere smagt The Generational på Russ & Daughters, og den er supergod, men der er ikke meget som slår en rigtig god laks.

Min guide til de bedste bagels i New York>>

Russ & Daughters, 179E Houston Street, Lower East Side, New York

0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
Clinton Street Baking Company New York

Jeg var ikke specielt imponeret over Clinton Street Baking Company sidst, jeg var forbi, men da det lå lige om hjørnet, og jeg havde lyst til en klassisk amerikansk morgenmad med pandekager og hele svineriet, besluttede jeg mig for at give stedet en chance til – og heldigvis for det.

Jeg skal være den første til at indrømme, at idéen med varm sirup er fuldstændig genial og noget, flere restauranter burde tage til sig.

Jeg bestilte også en omgang Eggs Benedict, og den var virkelig god. Det smørstegte brød havde lige præcis den rigtige sprødhed, hollandaisesaucen var smagfuld og cremet uden at være tung, og laksen havde den perfekte balance – salt nok til at give smag, men uden at overdøve det hele.

Alt i alt en virkelig dejlig start på dagen. Clinton Street, du er hermed tilgivet.

Clinton Street Baking Company, 4 Clinton St, Lower East Side, New York

0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail

Jeg vågnede tidligt på hotellet i Cape Cod, og allerede klokken 7 var jeg klar til at tage afsted. Jeg overvejede et kort øjeblik at køre nordpå igen for at se Provincetown i dagslys, men vinden var taget til, og det virkede mere fornuftigt bare at sætte kursen mod New York.

På vejen stoppede jeg i Chatham og spiste morgenmad på Sandie’s – en hyggelig lille diner, der føltes mere som at være hjemme hos nogen end som en rigtig restaurant. Jeg bestilte deres Crab Benedict, som smagte helt udmærket, men det, jeg husker bedst, var servicen. Den var så varm og ægte, at jeg næsten blev overrasket over ikke at få et kram med på vejen ud.

Det var både koldt og blæsende, så kalechen måtte blive oppe. Jeg kørte hele vejen fra Cape Cod til Stamford, og der blev ikke taget mange billeder undervejs – jeg havde travlt med at holde bilen på vejen, mens jeg zappede mig gennem samtlige radiokanaler i et forsøg på at finde noget, der ikke var country eller commercials. Turen bød ikke på de store udsigter, men det gjorde egentlig ikke så meget.

Jeg har længe drømt om at tage på roadtrip i en Mustang. Nu hvor det endelig skete, må jeg dog indrømme, at det ikke helt levede op til forventningerne. Måske bliver man lidt forvænt, når man har boet et sted ( Dubai), hvor solen altid skinner og fede biler er hverdagskost.

0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail

Mitzie Mee Blog

Små øjeblikke og store oplevelser – Hverdagsglimt og eventyr