Smith & Wollensky, Las Vegas

Vi var så heldige lige at ramme Las Vegas lige da den årlige Restaurant Week gik igang. Under denne uge kan man spise 3-retters menuer til stærkt reduceret pris på mange af byens restauranter, så det udnyttede vi selvfølgelig.

Jeg kunne huske at have hørt at Smith & Wollensky skulle have nogle ret gode steaks, så da vi så at de var blandt restauranterne, der deltog i Restaurant Week, tøvede vi ikke mange sekunder, før vi bestilte bord. Der er ikke noget fancy over Smith & Wollensky, som mest af alt ligner sådan et steakhouse, som ens forældre sikkert ville elske, men de meget gennemsnitlige omgivelser opvejes til fulde af den enormt gode mad.

Allerede da brødet kom, blev vi dog positivt overrasket. Det var friskbagt, lunt og utroligt velsmagende, så vi spiste det hele inden vores forret kom. Forretten var burrata med tomat og frisk basilikum. Det var en stor portion, og det smagte rigtig godt, men med så gode råvarer er det også svært at gå helt galt i byen.

Så kom vores filet mignon, som uden tvivl var rejsens bedste bøf. Den havde masser af smag og var perfekt stegt, og den drabelige dolk,som vi havde fået udleveret til parteringen, var helt overflødig, for kødet var så mørt at vi kunne have spist det med en teske.

Saucen indgik i prisen (hvilket ikke er standard på steak-restauranter i USA), og man kunne vælge blandt flere forskellige slags. Jeg tog hollandaise og AC tog bearnaise, og begge saucer var tykke og cremede og perfekte sammen med bøffen.
Da chokoladekagen kom på bordet, var vi faktisk mætte, og da den så ud som nogle af de oversøde, klistrede ting man kan købe i supermarkedet, havde vi egentlig tænkt os at springe den over. Dog skulle vi lige smage en lille bid…og så en lille bid til..og før vi havde set os om, havde vi spist hvert sit store stykke. Den var så god!

Det var den samme kyndige tjener, som serverede alle tre retter samt vinen og han var ikke bange for at komme med forslag til tilbehør, samt valg af vin. Derudover havde han den der evne til at være i nærheden lige når vi havde brug for ham og ellers holde sig i baggrunden.

• Jeg vil gætte på at de fleste af gæsterne på Smith & Wollensky var i 40’erne eller ældre, så man skal nok ikke forvente forfest-stemning og høj musik.  Dog ligger Smith & Wollensky lige ved siden af MGM, så skal man senere ud på Hakkasan, er Smith & Wollensky stadigvæk et oplagt valg at starte aftenen.

• Smith & Wollensky er en kæde af steakhouses, og den oprindelige restaurant, som åbnede i New York i 1977, var med i The Devil Wears Prada. Det er der Andy henter Mirandas frokostbøf. Jeg er i de senere år blevet stor fan af Smith & Wollensky i New York og deres Porterhouse Steak.

Smith & Wollensky, 3377 South Las Vegas Boulevard The Grand Canal Shoppes, Las Vegas

Her er min guide til hvor man skal spise i Las Vegas >

0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
Searsucker, Las Vegas

Da jeg fortalte min veninde Jessica at jeg tog til Las Vegas helt selv fik hun ondt af mig og besluttede sig for at overtale sin veninde Susan, som arbejder som stylist i Las Vegas, til at hænge ud med mig.

Udover at være sjov og ret fantastisk, så viste det sig også at Susan er en lige så stor foodie som jeg er, så vi blev hurtigt enige om at vores blinddate selvfølgelig skulle være på en restaurant.

Susan sendte mig nogle forslag til steder at mødes og efter at have kigget menuerne igennem online, bestemte vi os for Searsucker på Caesars Palace (det var deres duck fat fries, der gjorde udfaldet). Jeg inviterede også J (en anden pige jeg havde mødt i Las Vegas) til at joine, så vi var 2 foodies og en ikke-foodie, der stævnede sammen til middag søndag aften.

Kan I huske mit tidligere blogindlæg om ham manden, jeg sad ved siden af på BurGR? Og Rocky Mountain Oysters, som slet ikke er østers, men derimod tyretestikler? Hvor klamt det end måtte lyde, så var min nysgerrighed vakt og da Susan spottede dem på Searsuckers menu under navnet ”Cowboy Caviar,” var der ingen tvivl om, at vi skulle have klunker til aftensmad. Vores nye ven J rystede bare på hovedet og skyndte sig at bestille crab cakes.

Testiklerne ankom panerede og sprødstegte ovenpå en salat og med en let sødlig dressing. Det så mest af alt ud som en luksusversion af McDonald’s chicken nuggets, og dette var da også, hvad jeg forsøgte at bilde mig selv ind, at det var, da jeg tog den første bid. Uanset hvordan man vender og drejer det, lyder det dog ikke særligt appetitligt at skulle sætte tænderne i en stegt testikel.

Jeg kan dog oplyse jer om, at det ikke smagte af kylling, men mere som en blanding af kalvekotelet og frikadeller eller brissel. De små stykker testikel var meget møre og overraskende velsmagende og selvom jeg ikke tror, at jeg ville kunne spise en hel tallerken selv, så er det uden tvivl noget, jeg ikke ville tøve med at bestille igen en anden gang.

Vi fik også svinerumpe med whiskyæbler og baconemulsion. De forskellige smagsindtryk var perfekt balancerede, så hverken baconen eller whiskyen stjal showet. Resultatet var en intens men yderst delikat ret, som stadigvæk får mine tænder til at løbe i vand, bare ved tanken.

Til dessert fik vi en græskarkage, som smagte af Starbucks Pumpkin Spice Latte. Kagen i sig selv var en smule for sød for min smag, men sammen med isen fungerede det.

Med mindre man er en meget stor fan af The Hangover, så har Caesars Palace ikke rigtigt været der det sker i meget lang tid, og tyngdepunktet for restauranter og natteliv i Las Vegas er sagte men sikkert rykket længere nedad på The Strip til Cosmopolitan og Aria, for ikke at nævne de luksuriøse, men populære, hotspots længere nordpå på Wynn/Encore.

Der er dog noget i gære disse dage, og Caesars Palace virker stålsat på at generobre svundne tiders storhed. Searsucker er den nyeste tilføjelse til en stadigt stærkere portefølje, der indtil nu derudover inkluderer den nye mega-club Omnia og den fancy buffet Bacchanal. Jeg ser frem imod næste træk.


Searsucker åbnede i Las Vegas i april 2015, og det er helt sikkert en mest interessante nye restauranter i byen, hvis du spørger mig. Det er den tidligere Top Chef-deltager Brian Malarkey, der er manden bag restauranten. Han åbnede den første Searsucker i San Diego i 2010, og i dag er der 4 Searsucker-restauranter i USA, inklusive den i Las Vegas.

Menuen på Searsucker kan bedst beskrives som moderne varianter af amerikanske klassikere. Det var på Searsucker, at jeg smagte Cowboy Caviar (tyretestikler) for første gang. Jeg tror ikke de er på menuen mere, men hvis de er, så er det helt klart noget, man bør prøve. En anden ret, som kan anbefales er deres Pork Butt som serveres i en kraftig sky lavet på whisky, æbler og bacon. Kødet smager fantastisk og er så mørt, at man kan spise det med en ske. Hvad man end beslutter sig for at bestille, så bør man ikke gå glip af pomfritterne med andefedt (Duck Fat Fries) og chipotle ketchup.

De fleste hovedretter koster omkring 25-35$, og selvom portionerne er generøse, er det svært at lade være med at bestille en af de fristende sideretter (som fx Duck Fat Fries…just saying:))

•  Atmosfæren på Searsucker er ret afslappet, men indretningen er så lækker, at de fleste alligevel klæder sig lidt pænt på.

• Happy Hour er kl. 16:30-18:30 hver dag, og her kan man til meget favorable priser bestille et udvalg af småretter. Fadøl koster 5$.

• Searsucker ligger lige ved siden af indgangen til Omnia, som er den nye, fancy natklub på Caesars Palace


Searsucker, Caesars Palace, 3570 Las Vegas Blvd S, Tlf: (702)-866-1800
>Besøg Searsucker’s website

0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
Julian Serrano Las Vegas

Julian Serrano er en populær spansk tapasrestaurant i lobbyområdet i Aria. Mellem 11:30-17:30 kan man bestille fra en særlig Bar Menu. I dette tidsrum koster et glas sangria kun 5$ glasset og tapas koster omkring 6$. Dette gør Julian Serrano til et perfekt sted at snuppe sig en bid mad og et glas vin efter en dag ved poolen, før man gør sig klar til aftenens eskapader.

Manden bag Julian Serrano er en spansk kok af samme navn, og maden der serveres er da også umiskendelig spansk. Selve indretningen af restauranten er dog mere Vegas-hip, end den er hyggelig på den spanske måde.
Senere på aftenen er Julian Serrano et af de steder, hvor folk ofte spiser, før de går i byen, og det kan blive en smule højlydt i weekenden, når musikken spiller.

Menuen i selve restauranten er noget dyrere end barmenuen, men selvom restaurantens tapas serveres som såkaldte ”small plates”, så er portionerne fra restaurant-menuen noget større end hvad man får på de fleste tapasrestauranter i Danmark, og alt afhængigt af, hvad man bestiller, vil 2-3 tapas pr. person sikkert være mere end rigeligt.

•  Hvad skal man prøve? Stuffed dates fra Barmenuen! Det er dadler fyldt med gedeost og svøbt i pancetta, og de smager forrygende!

• Jeg tror ikke der er en dresscode (i hvert fald ikke for kvinder), men Aria er et af de pænere kasinoer i Las Vegas, og folk klæder sig generelt derefter, specielt om aftenen.

• De fleste tapas på den almindelige menu (ikke Barmenuen) koster 11$-20$. Paellas koster 40$ 45$ og er beregnet til to personer. Jeg ville regne med at bruge omkring 60$+drikkepenge på et par tapas og et glas vin i restauranten.

Bedst til: Happy Hour/Bar Menu, Middag med venner, Fredag og lørdag aften


Julian Serrano, Aria, 3730 Las Vegas Blvd S, Las Vegas, NV 89158

0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
Jean-Georges Steakhouse, Las Vegas

Efter vores tur i High Roller tog vi til Jean-Georges Steakhouse på Aria, hvor vi fik en flok superlækre steaks. Den filet mignon jeg havde bestilt var perfekt rød og enormt lækker. Min ven Sebastian gik all-in og bestilte en Kobe-steak klasse A5.

Det var første gang han spiste Kobekød, og at dømme ud fra hans ansigtsudtryk, var det i hvert fald ikke sidste gang. Jeg var jo ude at spise med 3 mandevenner, så alt for grøntsags-agtige grøntsager var bandlyst som tilbehør. I stedet bestilte vi trøffel-mac-and-cheese og pommes frites samt forskellige saucer til vores steaks.

Til dessert fik jeg en varm chokoladefondant med is, og den smagte dejligt, men da jeg så den salted caramel sundae en af drengene havde bestilt, fortrød jeg lidt, at jeg ikke også havde bestilt sådan en. Hvis I kigger på billederne, vil I sikkert kunne forstå hvorfor. Lækkert, eller hur?


Jean-Georges Steakhouse er en hip steakrestaurant, som ligger godt gemt væk i et afsides hjørne inde på Aria. Bøfferne på menuen er USDA Prime og australsk Wagyu, men da jeg var der, tilbød de også japansk Kobekød Grade A5 (the real deal). I USA inkluderer priserne på steakrestauranter kun bøffen, så alle sideretter og saucer bestiller man separat.

Bøfferne på Jean-Georges smager fantastisk, men de andre retter på menuen er bestemt ikke at kimse ad, så husk at gemme plads til dessert og sideretter. Deres Truffle Mac & Cheese er forrygende og portionen er stor nok til at 2-3 personer kan dele.

Det er dyrt at spise på Jean-Georges Steakhouse, og regningen løber hurtigt op i 100$ eller mere, før man overhovedet har tænkt på dessert eller endnu et glas vin. Hvis man vil holde omkostningerne nede, kan man bestille en Jean-Georges Cheeseburger med brie og trøffelmayo, som koster 26$ og skulle være rigtig god.

• Jean-Georges Steakhouse ligger på 2nd Level Promenade ved siden af Bardot. Det kan være lidt svært at finde, så kom i god tid og regn med at bruge i hvert fald 15 minutter på at gå fra hovedindgangen til restauranten.

Efter vores middag på Jean-Georges Steakhouse fortsatte vi aftenen på Marquee Nightclub på The Cosmopolitan. Altid et sikkert kort for en sjov aften i byen🙂


Jean-Georges Steakhouse, Aria, Las Vegas

0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
Fatburger on The Strip, Las Vegas

Fatburgers slogan er ’The last great hamburger stand’, og der er ingen tvivl om at Fatburger serverer nogle af de bedste burgere på The Strip.  Burgerne findes i størrelse S-XXXL og man kan få sin burger præcis som man vil have den med bacon, ost, løgringe og æg.

Der er rigtig flødeis i Fatburgers milkshakes (prøv den med jordbærsmag, den smager fantastisk), og løgringene laves helt fra grunden, så man ska ikke begynde at tælle kalorier, men hvem gør også det i Las Vegas?

På pladsen uden for Fatburger Ligger Fat Bar, hvor man kan nyde sin yndlingsburger sammen med en cocktail eller en øl. Baren er åben hele døgnet og er et populært sted at slutte en aften i byen.


Fatburger on The Strip, 3763 Las Vegas Blvd. S., Las Vegas

0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail
Bacchanal, Las Vegas buffet

Bacchanal er en af de mest populære buffeter i Las Vegas lige nu. Det spiselige repertoire inkluderer alle de traditionelle buffetfavoritter som østers, krabbeklør og oksesteg, men også mere overraskende, men yderst velsmagende indslag, som fried chicken and waffles og japanske mochi er repræsenteret.

Det meste af maden på Bacchanal er anrettet som små individuelle, indbydende portioner, og buffet-veteraner vil nok kunne nikke genkendende til dette koncept, som man også finder på Wicked Spoon. Den stilfulde indretning kombineret med priserne, der er en del over Vegas-gennemsnittet, placerer Bacchanal i den lille, ambitiøse kategori af nye, upscale buffeter, der henvender sig til det mere kræsne klientel.

Jeg besøgte Bacchanal for første gang tilbage i 2013 til frokost, og jeg må indrømme at jeg dengang ikke var særligt begejstret for stedet. Udvalget af retterne virkede skrabet, og jeg syntes ikke det var pengene værd. I 2015 gav jeg dog Bacchanal en chance til, denne gang om aftenen, og det var en helt anden oplevelse. Jeg er ikke sikker på, om de havde ændret i oplægget siden mit første besøg, eller om frokosten bare ikke er lige så god som aftenbuffeten, men aftenbuffeten var i hvert fald blandt de bedste jeg har prøvet i Las Vegas.

Køen udenfor Bacchanal bliver ofte meget lang, specielt i weekenden. Jeg hader at stå i kø, når jeg er sulten, så personligt ville jeg nok vælge at dukke op lige, når de åbner for aftenbuffeten.

• Priserne inkluderer drikevarer uden alkohol, og champagne brunchen inkluderer bobler.

•  Dresscode: Casual

Min guide til de bedste buffeter i Las Vegas >>


Bacchanal, Caesars Palace, 3570 Las Vegas Blvd S, Las Vegas

0 FacebookTwitterPinterestThreadsBlueskyEmail

Mitzie Mee Blog

Små øjeblikke og store oplevelser – Hverdagsglimt og eventyr