Steve og jeg gik all in på Halloween-stemningen, så ud over at finde det helt rigtige græskar, skulle der selvfølgelig også skæres et klassisk græskarhoved. Det var lidt af et …
Jeg er i gang med at flytte min side. Alle nye indlæg vil blive lagt på mitziemee.com
Du er nu tilmeldt Mitzie Mees nyhedsbrev. Hver uge sender jeg en email til dig med opskrifter, rejseinspiration, samt lidt om hvad jeg går og laver.
Spørgsmål? Kommentarer? Forslag?
Send mig en mail på hello@mitziemee.dk
Steve og jeg gik all in på Halloween-stemningen, så ud over at finde det helt rigtige græskar, skulle der selvfølgelig også skæres et klassisk græskarhoved. Det var lidt af et …
I stedet for bare at tage den nemme løsning og købe et græskar i Whole Foods, besluttede Steve og jeg os for at gøre lidt mere ud af græskarshoppingen, så …
En af dagene havde Linda købt en pose friske lotusfrø på markedet. Hun viste, hvordan man kniber den yderste, lidt gummiagtige skal af, så den faste kerne kommer frem. Inde …
Da April besøgte mig i Norge havde hun en lille gave med, en BeeHoomi Steam Eye Mask. Hun fortalte, at hun altid bruger dem, når hun rejser, fordi de hjælper …
Inden vores fly til San Francisco delte Steve og jeg en sandwich fra Geno’s Steaks som er en kendt cheesesteak restaurant i Philadelphia. De fleste kommer nok for cheesesteak, og …
Da Steve og jeg var i London tidligere dette år boede vi på St. Ermin’s Hotel og havde det skønneste ophold. Hotellet ligger i Westminster, kun få minutters gang fra …
Inden Din Tai Fung kom til byen, var Joe’s Shanghai stedet, man tog hen, når trangen til soup dumplings meldte sig. Restauranten lå oprindeligt på Pell Street men i slutningen …
En god grilled cheese sandwich er comfort food i sin reneste form og fungerer både alene og som tilbehør til fx. tomatsuppe. Jeg plejer at lave grilled cheese sandwich med …
Da vi besøgte University District Farmers Market kom vi forbi en bod, der solgte lemon cucumbers, og efter at have luret lidt på den underlige grøntsag tog nysgerrigheden over og …
Frozen custard er en amerikansk klassiker, som minder om almindelig flødeis, men laves typisk med æggeblommer som giver en fyldigere og mere cremet konsistens. Lige nu er ferskner i sæson, …
Det var søndag og solskin og sidst i august da April og jeg besluttede os for at tage på dagsudflugt til Hidra som er en ø lige uden for Flekkefjord. …
Skolekjeks er en rigtig Flekkefjord-specialitet. Mange udenfor byen har aldrig hørt om dem, men i Flekkefjord er de næsten umulige at komme udenom. De store, lyse kager har været en …
Jeg elsker tteokbokki, så da jeg blev inviteret til at komme forbi og prøve Dookkis nye restaurant sagde jeg selvfølgelig ja. Dookki er en koreansk kæde, der har specialiseret sig …
For nogle uger siden var Steve og jeg forbi baren på Loews Regency på Park Avenue. Jeg var egentlig blevet inviteret for at prøve deres alkoholfri cocktails, men på grund …
Det er Restaurant Week i New York igen, og det fik mig til at tænke på, at jeg aldrig fik skrevet om mit besøg på Tha Phraya under Restaurant Week …
Seattle er en by med store højdeforskelle, lange afstande og masser af vand omkring, så hvordan du vælger at komme rundt, kan have stor betydning for, hvor meget du faktisk …