Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Tak for din tilmelding!

Du er nu tilmeldt Mitzie Mees nyhedsbrev. Hver søndag sender jeg en email til dig med opskrifter, rejseinspiration og meget andet. Nyhedsbrevet indeholder også en rabatkode, som giver 10% rabat på alle køb i Mitzie Mee Shop*. Koden skifter med jævne mellemrum, så husk at åbne nyhedsbrevet, så du altid har den seneste gyldige kode. 

Spørgsmål? Kommentarer? Forslag?

Send mig en mail på hello@mitziemee.dk

*Rabatkoden gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet.  Rabatkoden kan ikke kombineres med med andre rabatkuponer. Rabatten gælder ikke på fragt. 

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje