Minihåndklæde – Andrea

Fair Fashionista & Weavers

45,00 kr

Minihåndklæde i håndvævet bomuld. Det lille minihåndklæde kan rulles sammen og bruges som serviet til at tørre hænderne med inden måltidet. Hæld lidt kogende vand over et par minutter inden minihåndklædet skal bruges, så det er gennemfugtet og varmt uden at være skoldende. Minihåndklædet kan også bruges som vaskeklud, eller vrid en klud op i lidt urtete og læg den over ansigtet et par minutter som opfriskende maske.

Materiale: 100% bomuld

Farve: Hvid/blå

Længde: 30cm x 28cm (mindre variationer i størrelsen kan forekomme)

OBS: Pris er for 1 minihåndklæde. Træfad er ikke inkluderet.

Fremstillet i Cambodia

Læs mere om minihåndklæderne her >>

Sådan folder du et minihåndklæde (oshibori) >>

 

Weavers Project i Takeo, Cambodia

Weavers Project blev startet af Sonas World og familien Meas med formålet at skabe holdbar økonomisk vækst i de små landsbysamfund i Cambodia. Cambodia har en stærk tradition for vævning, men det er i dag en uddøende branche på grund af konkurrencen fra billigere, fabriksproducerede tekstiler kombineret med en mindsket interesse blandt den yngre generation for at lære sig at væve.

Weavers Project har tænkt sig at ændre på dette og ved at tilbyde oplæring i vævning giver de ikke blot beboerne i landsbyen en kilde til indtjening, men også et håb om en lysere fremtid for væverne og deres familier. Væverne er involveret i hele processen fra design og farvning af garn, til det færdige produkt, og dette engagement skaber faglig stolthed, selvværd og motivation. Dette skinner tydeligt igennem i de flotte mønstre og farvekombinationer, som er karakteristiske for Weavers Project og som bærer tydeligt præg af, at der opfordres til kreativitet i arbejdet. 

Læs mere om Weavers Project  >>

Mere fra Weavers Project

  •   Sommer, sol og strandhåndklæder! De flotte strandhåndklæder/strandtæpper er lavet i samarbejde med Weavers i Cambodia, og vi har eksperimenteret med forskellige tykkelser på både selve håndklædet men også på …

  • Weavers Project blev startet af Sonas World og familien Meas med formålet at skabe holdbar økonomisk vækst i de små landsbysamfund i Cambodia. Cambodia har en stærk tradition for vævning, …