Not Just A Shoe Bag – Light Gray

CWSG

Køb for

125,00 kr

Skopose i bomuldsstof med stor lomme foran med lynlåslukning og sommerfuglebroderi i hjørnet. Skoposens snørelukning fungerer også som skulderstropper, så skoposen kan bæres på ryggen. Lommen rummer let både et sæt ekstra strømper og en pudseklud til skoene. Perfekt opbevaring for dine sko under rejsen, men også rigtig god når du er kommet frem og fx. skal have træningssko med hen i fitnesscenteret. Længden på skulderstropperne kan mindskes ved at binde knuden længere oppe i hver side. Husk først at klippe overskydende snøre af efter at du har tjekket, at den nye længde passer.

Passer sko og korte støvler i damestørrelser.

Da vi anvender upcycled stof (stof der er tilovers fra fabrikkerne), og der ofte kun er få meter tilbage af hver slags stof, kan det forekomme, at farven og stoffet din skopose er lavet af, adskiller sig en lille smule fra skoposen på billederne her på siden. 

Farve: Lys grå med sort broderet sommerfuglelogo i hjørnet.

Mål: 42cm x 39cm (mindre variationer i størrelsen kan forekomme)

Materiale: 100% upcycled bomuld

Fremstillet i Cambodia

Læs blogindlægget om skoposen >>

 

Hvem har syet skoposen?

Det er kvinderne fra CWSG (Cambodia Women’s Support Group) som har syet skoposen. CWSG blev startet med formålet at hjælpe kvinderne i gruppen med beskæftigelse og indkomst. Gruppen udgør også et socialt netværk, hvor kvinderne kan hente støtte og gode råd.

I kan læse mere om CWSG på bloggen >>

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

 

CWSG i Phnom Penh, Cambodia

CWSG (Cambodian Women’s Support Group) er en gruppe af kvinder i Phnom Penh. Kvinderne i CWSG har forskellige færdigheder indenfor syning, broderi og design, og jeg kom i kontakt med gruppen, jeg ledte efter en samarbejdspartner som kunne levere bæredygtigt producerede varer til Mitzie Mee Shop.

Kvinderne plejede at være en del af et program hos Nyemo, som var en NGO der arbejdede med at hjælpe marginaliserede kvinder med beskæftigelse og andre sociale initiativer, men da Nyemo måtte lukke tilbage i 2014, stod kvinderne pludselig uden nogen form for støtte. De spurgte derfor Kanary, som tidligere var en af medlemmerne i Nyemo’s bestyrelse, om hun ikke ville drive gruppen videre, og sådan blev CWSG til.

Formålet med CWSG er at sørge for at kvinderne har en stabil indkomst fra salg af smukke, håndlavede produkter, men gruppen fungerer også som mødested for kvinderne, som kan søge støtte og vejledning hos hinanden.  

Nogle af kvinderne er gode til at sy mens andre er rigtig skarpe til at brodere, og når vi samarbejder om produkter, prøver vi så godt det går at tilgodese alle de forskellige kompetencer, der er i gruppen.

Læs mere om CWSG >>

Mere fra CWSG

  • De gange jeg har været inviteret over til frokost eller middag hos Kanary, har denne sauce altid været på bordet. Kanarys mor, The Grandma, laver en ny forsyning hver uge, …

  • Hvis man rejser meget eller har brug for at sove i løbet af dagen, så er en god sovemaske guld værd. Jeg har prøvet rigtig mange forskellige sovemasker gennem årene, …