
Jeg smagte soufflépandekager for allerførste gang i Tokyo tilbage i 2017. Dengang var det det nyeste nye, og jeg var overbevist om, at de luftige pandekager snart ville tage både USA og Europa med storm. Men selv om de fortsat er populære i Asien er det stadigvæk forbavsende lidt man ser til dem i andre steder i verden, med tanke på hvor super lækre de er. Soufflépandekager er ikke bare en fancy version af almindelige amerikanske pandekager. De piskede æggehvider gør soufflépandekager ultralette i konsistensen, så det føles lidt som at spise en sky, og de smager fantastisk.
Jeg var derfor pænt begejstret da jeg så at Fluffy Fluffy åbnede i New York i sidste måned. Fluffy Fluffy er en kæde, som laver japanske soufflépandekager præcis som dem, man får i Tokyo, og det gør de virkelig godt.
Vi spurgte personalet, hvad deres favoritter var, og der var ret bred enighed om, at Tiramisu Pancakes og Blueberry Cheese Pancakes var de bedste. Vi bestilte begge dele, men kom hurtigt frem til at Blueberry Cheese var den klare vinder. Blåbærsaucen og den kolde is sammen med de luftige pandekager var bare sådan en god kombi, og pandekagerne smagte præcis ligeså godt som de ser ud på billederne.
Steve fik en hazelnut espresso, som havde godt med nøddesmag uden at være for sød. Jeg bestilte en Strawberry Latte, som smagte mere som jordbærmilkshake end kaffe (jeg tror faktisk ikke, der var kaffe i), men den passede egentlig meget godt til pandekagerne.
Et rigtig godt sted hvis du vil smage soufflépandekager i New York.
Fluffy Fluffy, 153 1st Ave, New York, NY 10003



