I stedet for bare at tage den nemme løsning og købe et græskar i Whole Foods, besluttede Steve og jeg os for at gøre lidt mere ud af græskarshoppingen, så vi satte os i bilen og kørte mod Fishkill Farms i Hudson Valley. Fishkill Farms er en stor, familieejet gård lidt over en time nord for New York City. Gården er kendt for sine smukke omgivelser, æbleplantager og økologiske frugt og grønt.
Fishkill Farms har eksisteret i over 100 år og ejes stadig af den samme familie, Morgenthau, som grundlagde stedet tilbage i 1913. I dag dyrker de det meste efter økologiske principper, og gården er især populær i efterårsmånederne, hvor man kan plukke æbler, købe græskar og nyde friskpresset cider og donuts direkte fra gårdens egen butik.
Vi besøgte Fishkill Farms i weekenden lige inden Halloween, som nok er en af årets travleste weekender, og der var proppet med mennesker. Vi havde egentlig planlagt at vi ville sidde ned og spise apple cider donuts og drikke varm apple cider, men køen var så lang at vi opgav efter et par minutter. I stedet gik vi en hurtig tur gennem området, fandt et flot græskar og vendte næsen hjemad. Fishkill Farms er uden tvivl et fantastisk sted, men hvis man gerne vil nyde det fuldt ud, vil jeg anbefale at tage af sted en hverdag eller en roligere weekend, hvor der ikke er helt så mange mennesker.