Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Tie-dye Tørklæde

Chiang Mai

150,00 kr

Smukt bomuldstørklæde i flot, håndfarvet batikmønster. Pastelfarveskalaen i mønstret er perfekt til forår og sommer, og tørklædet er rigtig fint draperet om halsen eller over skuldrene. Da tørklædet er farvet i hånden, kan dit tørklæde godt være lidt forskelligt fra det, der ses på billederne her, men farverne er de samme.

Tørklædet er fremstillet af en lille familievirksomhed i det nordlige Thailand, som sælger håndfarvede accessories på markedet i Chiang Mai.

Farve: Flerfarvet pastel.

Materiale: 100% bomuld

Mål: 27cm x 170cm (mindre variationer kan forekomme)

Fremstillet i Thailand

Læs blogindlægget om hvordan man kan style tie-dye >>

 

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret