Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Tie-dye Minitørklæde

Chiang Mai

95,00 kr

Det flotte, firkantede tørklæde i håndfarvet tie-dye mønster kan både bruges til at holde håret på plads, samt som unikt tilbehør til både hverdag og fest.

Som hårbånd:  Fold tørklædet flere gange, indtil det har den ønskede bredde, og bind det rundt om hovedet, så knuden sidder enten øverst eller i nakken. Dette look fungerer godt med både løst hår og opsatte frisurer og kan give dit outfit et retro eller boheme-inspireret twist. Tørklædet er foldet på denne måde, når du modtager det.

Bandana-stil: Tørklædet kan også bæres som bandana, for et mere afslappet look. Fold tørklædet diagonalt, så det danner en trekant, og bind det derefter rundt om hovedet med knuden i nakken. Dette look passer rigtig godt til sommerdage eller ferier under varmere himmelstrøg, og kan bruges både på stranden og rundt i byen.

Om halsen: Tørklædet kan også foldes til passende tykkelse og bindes rundt om halsen, enten med snipperne skjult i nakken eller synlige foran på halsen.

Da tørklædet er farvet i hånden kan dit tørklæde godt være lidt forskelligt fra det, der ses på billederne her, men farverne er de samme.

Tørklædet er fremstillet af en lille familievirksomhed i det nordlige Thailand, som sælger håndfarvede accessories på markedet i Chiang Mai.

Farve: Flerfarvet pastel

Materiale: 100% bomuld

Mål: 53cm x 53cm

Fremstillet i Thailand

 

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret