Tie-dye Minitørklæde

Chiang Mai

95,00 kr

Det flotte, firkantede tørklæde i håndfarvet tie-dye mønster kan både bruges til at holde håret på plads, samt som unikt tilbehør til både hverdag og fest.

Som hårbånd:  Fold tørklædet flere gange, indtil det har den ønskede bredde, og bind det rundt om hovedet, så knuden sidder enten øverst eller i nakken. Dette look fungerer godt med både løst hår og opsatte frisurer og kan give dit outfit et retro eller boheme-inspireret twist. Tørklædet er foldet på denne måde, når du modtager det.

Bandana-stil: Tørklædet kan også bæres som bandana, for et mere afslappet look. Fold tørklædet diagonalt, så det danner en trekant, og bind det derefter rundt om hovedet med knuden i nakken. Dette look passer rigtig godt til sommerdage eller ferier under varmere himmelstrøg, og kan bruges både på stranden og rundt i byen.

Om halsen: Tørklædet kan også foldes til passende tykkelse og bindes rundt om halsen, enten med snipperne skjult i nakken eller synlige foran på halsen.

Da tørklædet er farvet i hånden kan dit tørklæde godt være lidt forskelligt fra det, der ses på billederne her, men farverne er de samme.

Tørklædet er fremstillet af en lille familievirksomhed i det nordlige Thailand, som sælger håndfarvede accessories på markedet i Chiang Mai.

 

Farve: Blå/hvid

Materiale: 100% bomuld

Mål: 53cm x 53cm

Fremstillet i Thailand

 

Koreansk Hudpleje