Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Resort Robe - Sólrun

(h)A.N.D. Artisan Designer
Str. 36-40

Køb for

750,00 kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Slap af på dit hotelværelse eller derhjemme i denne smukke håndvævede resort robe. Kan også bæres som en lang cardigan sammen med shorts eller jeans og en top. Resort roben har bælte, som man kan binde enten foran eller bagpå samt indvendige snører som sikrer, at resort roben holdes lukket foran.

Ikat er en speciel farve-og væveteknik, som anvendes til fremstilling af traditionelle tekstiler rundt om i verden. I Cambodia har ikat typisk været forbeholdt eksklusive silkeprodukter, men (h)A.N.D. er kendt for deres moderne ikat-designs i håndvævet bomuld.

Størrelse: One-Size, passer størrelse 36-40. Passer også str. 42, men uden så meget overlap af stoffet fortil.

Længde: 95cm

Farve: Mørkeblå/grå

Materiale: 100% håndvævet bomuld

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har lavet din Resort Robe?

(h)A.N.D. Artisan Designer er et fair fashion brand fra Cambodia. Modesigneren Alan James Flux og general manager Mr. Pheap står for den daglige ledelse af virksomheden, der inkluderer en butik centralt i Phnom Penh  samt en tilhørende systue, hvor tøjet bliver lavet. (h)A.N.D. beskæftiger unge mennesker fra fattige kår, og samarbejder derudover med vævere og kunsthåndværkere fra små landsbyer og om udviklingen af (h)A.N.D.s karakteristiske designs, der kombinerer det traditionelle  med det moderne.

Læs mere om (h)A.N.D. på Fair Fashionista Blog >>