Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Cashmere Boat Neck Dress – Beige

GOBI
Str. 40

950,00 kr

Skøn kjole i lækker cashmerestrik med bådudskæring og 3/4-ærmer. Kjolen har et enkelt snit med  løs pasform og elegant silhouette, og så er den så blød og behagelig at man bare vil have den på hele tiden.

Kjolen er let at style med hæle så man kan sagtens have den på for en aften i byen, men ellers er den også rigtig fin som luksuriøst hverdagsoutfit.

Størrelsesguide (kjolens mål):

Str. M: (Passer dansk str. 38, også str. 36 men med løsere pasform): Bryst: 98cm, Længde: 98cm

Str. L: (Passer dansk str. 40, også str. 38, men med løsere pasform): Bryst: 104cm, Længde: 98cm

Farve: Beige

Materiale: 100% økologisk cashmere fra Mongoliet

Fremstillet i Mongoliet

 

Hvem har lavet kjolen?

Kjolen er fra Gobi Cashmere, som er et bæredygtigt cashmeremærke i Mongoliet (landet Mongoliet, ej at forveksle med Indre Mongoliet, som er en del af Kina, som har et lidt mere anstrengt forhold til dyrevelfærd). I Mongoliet indsamles cashmere ved at man børster gederne, hvilket er mest skånsom for dyrene og betragtes som den eneste cruelty free måde at samle cashmere på. Selve processen med at indsamle cashmere sker i løbet af foråret hvor dyrene naturligt går i gang med at smide vinterpelsen.

Gobi er grundlagt i Mongoliet og har stærke rødder i lokalbefolkningen og blandt nomadehyrderne. Gobi har kontrol over hele produktionskæden hvilket gør at de kan sikre høje standarder med hensyn til bæredygtighed og dyrevelfærd, og samtidig tilbyde luksuriøse cashmereprodukter til overkommelige priser, da man ikke har nogle mellemmænd.

Gobi er medlem af Sustainable Fibre Alliance, som er en NGO med formålet at al cashmere skal produceres, bearbejdes og markedsføres i henhold til bæredygtige principper.

I kan læse mere om Gobis arbejde med bæredygtighed på Gobi’s website >> 

 

Mitzie Mee Shop

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret