Touch-and-Go Tote – BCN

CWSG

75,00 kr

Ikke på lager

Flot tote bag i upcycled stof, som kan foldes sammen, så den er let at tage med. Tasken har en indvendig lomme med lynlås, og båndene fra sløjfen foran bruges til at snurre om den sammenfoldede taske, som sagtens kan foldes, så den passer i en jakkelomme eller en anden taske. Perfekt at have med i håndtasken, så man altid har en ekstra taske ved hånden til spontane indkøb.

Tasken er lavet af upcycled bomuld, og Kanary og kvinderne fra CWSG sørger for at vælge alle de flotteste farver og mønstre. Da der ofte kun er få meter tilbage af de forskellige slags stof, findes hver tote bag kun i et begrænset antal eksemplarer.

Tasken er syet i tyndt bomuldsstof, så den let kan foldes sammen, og skal defor ikke pakkes for tungt (1-2kg er fint).

Mål: 39cm x 40cm (uden hank), handle drop: 20cm.

Materiale: 100% bomuld

Farve: Pink/grøn

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har syet din tote bag?

CWSG blev startet af ildsjælen Ky Kanary, som har flere års erfaring med at arbejde med udsatte kvinder i Phnom Penh. CWSG har som formål at hjælpe kvinderne i gruppen med beskæftigelse og indkomst, men gruppen udgør også et naturligt samlingspunkt for kvinderne i gruppen, hvor de kan hjælpe og støtte hinanden.

Læs mere om CWSG på bloggen >>

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

 

Mitzie Mee Shop