Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

The Big Tawny Bow Hårsløjfe

CWSG

95,00 kr

Ikke på lager

Hårspænde med stor sløjfe i lysebrun faux suede (stof med ruskindslook) med emblem. Metalspændet måler 9,5 cm og kan holde en hestehale af mediumtykt hår. Sløjfen er ret stor og passer bedst til en opsætning eller hestehale med krøller, bølger eller ekstra volumen. Det lille emblem er lavet af gamle patronhylstre fra Angkor Bullet Jewellery.

Metalspændet køber vi i Frankrig fra en virksomhed, som hedder Delsol. I har sikkert ikke hørt om dem, men det var dem, som i 1920 opfandt denne type hårspænde. De er i dag den eneste producent af den slags spænder i Europa, og deres spænder er af meget høj kvalitet.

Leveres med lille opbevaringspose som CWSG syer af upcycled stof.

Mål: Sløjfe: 16cm (mindre variationer kan forekomme), Metalspænde: 9,5cm

Farve: Lysebrun

Materiale: Upcycled stof med ruskindslook

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har lavet sløjfen?

CWSG blev startet af ildsjælen Ky Kanary, som har flere års erfaring med at arbejde med udsatte kvinder i Phnom Penh. CWSG har som formål at hjælpe kvinderne i gruppen med beskæftigelse og indkomst, men gruppen udgør også et naturligt samlingspunkt for kvinderne i gruppen, hvor de kan hjælpe og støtte hinanden.

Læs mere om CWSG på bloggen >>

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

Mitzie Mee Shop

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret