Thilde Viskestykke – Håndvævet bomuld

Borderline Collective

75,00 kr

Flot, håndvævet viskestykke, som er farvet med naturfarver. Viskestykket vil pynte op i ethvert køkken, hvor det både kan anvendes til at tørre hænderne i, samt som serviet i en brødkurv eller som dækkeserviet. Man kan også sagtens bruge viskestykket til at tørre af efter opvask, men på grund af det lidt sarte materiale, skal det behandles lidt mere skånsomt, end man ellers ville behandle et viskestykke.

Viskestykket holder sig pænest hvis det vaskes på skåneprogram ved lav temperatur.

100% håndvævet bomuld

40cm x 60 cm (lidt mindre end standardstørrelsen for viskestykker)

Fremstillet i Thailand

Læs mere om viskestykker her >>

 

Se alle viskestykker >>

 

Hvem har lavet viskestykket?

Det er kvinderne fra Chimmuwa i Mae Sot, Thailand, der syer viskestykkerne. Chimmuwa blev startet af Sylvia og Nor-Nor, og gruppens formål er at støtte unge kvindelige migranter fra Myanmar med uddannelse og beskæftigelse.

Bjergstammer i landsbyer i det nordlige Thailand væver bomulden i de flotteste mønstre og Chimmuwa køber derefter det håndvævede bomuldsstof og anvender det til at sy viskestykkerne.

Chimmuwa er en del af Borderline Collective i Mae Sot

 

Borderline Collective i Mae Sot, Thailand

Borderline Collective er en butik/restaurant/galleri/kreativt rum i Mae Sot, som er en by i det nordlige Thailand, lige ved grænsen mellem Thailand og Myanmar. Borderline Collective blev startet med formålet at støtte kvindelige migranter og flygtninge fra Myanmar gennem at sælge kvindernes håndlavede produkter.

Læs mere om Borderline Collective >>

Shop Borderline Collective

Mere fra Borderline