Sidste måned var Oluva og jeg i New York på samme tid, så vi aftalte, at vi da selvfølgelig skulle mødes til brunch. Oluva og jeg har kendt hinanden i …
Sidste måned var Oluva og jeg i New York på samme tid, så vi aftalte, at vi da selvfølgelig skulle mødes til brunch. Oluva og jeg har kendt hinanden i …
Jeg havde lagt mærke til denne her lille søde café i West Village ved navn Janie’s Life-changing Baked Goods, og jeg var blevet nysgerrig efter at finde ud af, hvad …
Tina: Jeg har for nyligt været til madlavningskursus hos Mama Le (alias min mor). Hun har lært sig selv at tilberede vietnamesiske retter ved at huske tilbage på de vidunderlige …
Kender du det med at tage en bid og føle, at tiden bare står stille, fordi det smager så godt? Det er præcis den oplevelse, der venter dig, hvis du …
Er du træt af den samme gamle morgenmadsrutine? Her er lidt inspiration til en ny og lækker måde at starte dagen på. Dragon fruit, græsk yoghurt og granola, så bliver …
Sicilien er et sandt paradis for madelskere. Øen er kendt for sin rigdom af friske, lokale råvarer som citrusfrugter, oliven og tomater, og nærheden til havet gør at frisk fisk …
Istiden er over os og New York er med helt forrest i feltet. Indtil nu har sæsonen blandt andet budt på fiskevafler, mochi-toppings og smagsvarianter, ingen ville have kunnet forestille …
Da AC og jeg var i Paris, så jeg at der var der en lille cafe, La Maison du Mochi, i nærheden af vores hotel. Jeg elsker mochi, så den …
Ingen sommer uden koldskål, og ingen koldskål uden kammerjunkere. Har man først smagt hjemmebagte kammerjunkere, er det svært at gå tilbage til dem, man køber i butikkerne, for hjemmebagte kammerjunkere …
Istiden er over os, og der er ikke meget der slår en gammeldags isvaffel med guf. Guf er nemt at lave, og så smager det jo fantastisk sammen med is. …
Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …
Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …
Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …
Trine laver sin helt egen version af moule marinières, og hendes muslinger er så gode, at jeg helt er holdt op med at bestille muslinger på restauranter, da de aldrig …
Tror du på, at man kan manifestere ting ? Jeg er ikke helt sikker på, om jeg gør, men hvis jeg troede på det, så tror jeg at jeg manifesterede …
Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …
Når jeg besøger Tina, ender jeg på en eller anden måde altid med at være der, lige når Tina og J har deres ugentlige date night. Jeg vil helst ikke …
Mitzie Mee • Fair Fashionista ApS • Højrupvej 149 • 7000 Fredericia • CVR: 39272768
©Fair Fashionista® 2022 – All rights reserved