Mad, rejser, skønhed og livsstil
Det var en mørk og stormfuld aften og Steve og jeg trængte til en god gang comfort food, så vi endte på NR på Upper East Side. NR er søsterrestauranten …
Mad, rejser, skønhed og livsstil
Velkommen til Mitzie Mee, mit lille online-univers med fokus på opskrifter, rejser og New York. Opskrifter, rejser og New York? Er det ikke en underlig kombination? Jo, det er det måske, men det er mine tre store interesser, og det, jeg synes er interessant at blogge om.
Der er ikke meget, der slår et godt, hjemmelavet måltid, men for mange af de opskrifter man finder på nettet, kan man godt mistænke, at fokus har været mere på, hvordan det vil tage sig ud på Instagram, og mindre på, at det skal smage godt.
Derudover er det småt med autentiske opskrifter på dansk på mad fra andre lande, så jeg besluttede mig for at starte mit opskrift-projekt. Målet er at samle masser af gode opskrifter direkte fra køkkener rundt om i verden. Mange af opskrifterne på min side har gået i arv gennem generationer, for der er ingen tvivl om at bedstemormad er bedst. Jeg sørger så vidt muligt for at optage en video, når jeg er på besøg, så I kan se, hvordan det skal laves, og hvordan slutresultatet helst skulle se ud.
Min New York Blog er der, hvor jeg skriver om mad og restauranter, samt hvad jeg ellers finder på i New York. Der er også en New York Guide, hvor jeg sammen med mine venner i New York har skrevet nogle guides til hvor vi synes I skal spise samt hvad vi synes I skal opleve, hvis I besøger New York.
Hej med jer! Jeg hedder Sanne, og det er mig, der skriver langt størstedelen af indholdet her på mitziemee.dk. Jeg elsker mad, har for det meste JAY-Z i mine AirPods, og så er jeg Bøllehundens bedste ven.
Når jeg ikke studerede, tilbragte jeg det meste af 20erne med at arbejde i rejsebranchen og rejse rundt i verden. Jeg startede som rejseleder i Grækenland og Spanien, før jeg tog til Geilo en sæson og arbejdede på et skihotel. Derefter blev det til 8 år som stewardesse mens jeg studerede i Sverige, inden jeg besluttede mig for at komme helt op forrest i flyet og tog et kommercielt pilotcertifikat. Jeg var heldig og fik job som pilot lige efter flyveskolen, og jeg nåede at arbejde 3 år som pilot, inden jeg gik tilbage til universitetet og afsluttede medicinstudiet.
Har du prøvet en af mine opskrifter? Hvordan gik det? Tag mig gerne: @mitziemee
Spørgsmål? Kommentarer? Samarbejde? Send mig en email: hello@mitziemee.dk
/Sanne Møller
Hvis du vil holde dig opdateret med, hvad jeg laver, så følg mig på Facebook og Instagram eller abonnér på min YouTube-kanal. Jeg er også på Threads, men det glemmer jeg tit, så jeg undskylder på forhånd for sporadisk opdatering og længerevarende radiostilhed.
Det var en mørk og stormfuld aften og Steve og jeg trængte til en god gang comfort food, så vi endte på NR på Upper East Side. NR er søsterrestauranten …
På vores seneste tur til London var Steve og jeg til afternoon tea på Fortnum & Mason. Det legendariske stormagasin med speciale i delikatesser, te og luksusvarer har ligget på …
Når det gælder is, soft serve og gelato, er New York helt i front. Her finder du alt fra fiskeformede isvafler og mochi-toppings til smagskombinationer, der lyder helt ude i …
Intrepid er et pensioneret hangarskib, som nu danner rammerne om et af de mest interessante museer i New York. Intrepid gjorde først tjeneste under 2. Verdenskrig og derefter under Den …
I lufthavnen i Hong Kong sørger jeg altid for at kigge forbi Crystal Jade. Restauranten ligger lige efter bagageudleveringen, så den er ikke til at overse, og efter en lang …
Ngam Ngov (suppe med syltet lime) er en traditionel cambodiansk suppe. Syltet lime er en meget almindelig ingrediens i det cambodianske køkken, og den karakteristiske syrlige og salte smag er …
©Mitzie Mee