Mad & Opskrifter, Rejser, Livsstil og mest om New York
Steve og jeg gik all in på Halloween-stemningen, så ud over at finde det helt rigtige græskar, skulle der selvfølgelig også skæres et klassisk græskarhoved. Det var lidt af et …
Jeg er i gang med at flytte min side. Alle nye indlæg vil blive lagt på mitziemee.com
Steve og jeg gik all in på Halloween-stemningen, så ud over at finde det helt rigtige græskar, skulle der selvfølgelig også skæres et klassisk græskarhoved. Det var lidt af et …
En af dagene havde Linda købt en pose friske lotusfrø på markedet. Hun viste, hvordan man kniber den yderste, lidt gummiagtige skal af, så den faste kerne kommer frem. Inde …
Da April besøgte mig i Norge havde hun en lille gave med, en BeeHoomi Steam Eye Mask. Hun fortalte, at hun altid bruger dem, når hun rejser, fordi de hjælper …
Steve og jeg gik all in på Halloween-stemningen, så ud over at finde det helt rigtige græskar, skulle der selvfølgelig også skæres et klassisk græskarhoved. Det var lidt af et …
I stedet for bare at tage den nemme løsning og købe et græskar i Whole Foods, besluttede Steve og jeg os for at gøre lidt mere ud af græskarshoppingen, så …
En af dagene havde Linda købt en pose friske lotusfrø på markedet. Hun viste, hvordan man kniber den yderste, lidt gummiagtige skal af, så den faste kerne kommer frem. Inde …
Da April besøgte mig i Norge havde hun en lille gave med, en BeeHoomi Steam Eye Mask. Hun fortalte, at hun altid bruger dem, når hun rejser, fordi de hjælper …
Inden vores fly til San Francisco delte Steve og jeg en sandwich fra Geno’s Steaks som er en kendt cheesesteak restaurant i Philadelphia. De fleste kommer nok for cheesesteak, og …
Da Steve og jeg var i London tidligere dette år boede vi på St. Ermin’s Hotel og havde det skønneste ophold. Hotellet ligger i Westminster, kun få minutters gang fra …
Inden Din Tai Fung kom til byen, var Joe’s Shanghai stedet, man tog hen, når trangen til soup dumplings meldte sig. Restauranten lå oprindeligt på Pell Street men i slutningen …
En god grilled cheese sandwich er comfort food i sin reneste form og fungerer både alene og som tilbehør til fx. tomatsuppe. Jeg plejer at lave grilled cheese sandwich med …
Da vi besøgte University District Farmers Market kom vi forbi en bod, der solgte lemon cucumbers, og efter at have luret lidt på den underlige grøntsag tog nysgerrigheden over og …
Frozen custard er en amerikansk klassiker, som minder om almindelig flødeis, men laves typisk med æggeblommer som giver en fyldigere og mere cremet konsistens. Lige nu er ferskner i sæson, …
Det var søndag og solskin og sidst i august da April og jeg besluttede os for at tage på dagsudflugt til Hidra som er en ø lige uden for Flekkefjord. …
Skolekjeks er en rigtig Flekkefjord-specialitet. Mange udenfor byen har aldrig hørt om dem, men i Flekkefjord er de næsten umulige at komme udenom. De store, lyse kager har været en …
Citrus Fizz fra Loews Regency i New York er frisk, let og ikke for sød. Det er en af de drinks, der smager som sommer i et glas. Perfekt til …
Kristian og AC bor lige ned til fjorden, og i dag var der bid. Kristian havde været ude og dykke og kom op med de smukkeste kammuslinger, som selvfølgelig fik …
Bananblade bliver brugt i mange køkkener rundt om i verden, især i Sydøstasien, Latinamerika og dele af Afrika. De fungerer som naturlig indpakning, når man damper, bager eller griller mad. …
Affogato er en af de desserter, der er så enkel, at man næsten ikke forstår, hvordan den kan smage så godt. En kugle italiensk vaniljeis, gelato alla vaniglia, og et …
Hvis du har nogle overmodne bananer liggende og ikke orker at bage endnu en banankage, så lav bananis i stedet. Det er nemt, smager fantastisk og kræver kun få ingredienser. …
Jeg synes mignonettesauce passer rigtig godt til østers. Den skarpe syre fra eddiken sammen med den milde smag af skalotteløg og lidt peber giver lige præcis den kontrast, der får …
Her er min version af The Tomato – den legendariske tomatsandwich fra Turkey and the Wolf i New Orleans. Jeg faldt over den hos Sandwiches of History på Instagram, hvor …
De burmesiske wraps med banan og kokos er nogle af mine yndlingshapsere fra Tea Garden i Mae Sot. De små pakker med kokos og banan smager fantastisk, og så er …
Jeg laver næsten altid mine egne ispinde, for dem man køber i butikkerne er ofte fyldt med sukker og smager sjældent af rigtig frugt. Denne opskrift er for ispinde med …
Ngam Ngov (suppe med syltet lime) er en traditionel cambodiansk suppe. Syltet lime er en meget almindelig ingrediens i det cambodianske køkken, og den karakteristiske syrlige og salte smag er …
Denne fetadip er supernem at lave og tager højst 10 minutter, før den er klar til at komme på bordet. Den er perfekt som snack inden middagen eller som en …
French toast (eller arme riddere, som nogle kalder det) er en genial måde at få brugt de sidste skiver halvtørt franskbrød på. I denne opskrift serveres de stegte brødskiver med …
Pizza i New York er mere end bare fastfood. Det er kultur, tradition og hverdagsmad i ét, og de fleste newyorkere har en mening om, hvor man får den bedste …
New York er en af de bedste byer i verden at gå ud at spise i. Der er restauranter fra hele verden, og uanset om du er til billig street …
Når det gælder is, soft serve og gelato, er New York helt i front. Her finder du alt fra fiskeformede isvafler og mochi-toppings til smagskombinationer, der lyder helt ude i …
Intrepid er et pensioneret hangarskib, som nu danner rammerne om et af de mest interessante museer i New York. Intrepid gjorde først tjeneste under 2. Verdenskrig og derefter under Den …
Jeg bliver tit spurgt om hvilke restauranter jeg synes man skal prøve i New York, så jeg har lavet en liste med nogle af mine yndlingsrestauranter i New York lige …
Jeg bliver tit spurgt hvilke skønhedssaloner jeg vil anbefale i New York, så jeg tænkte, at jeg en gang for alle ville skrive et indlæg, hvor jeg samler de saloner, …
Off-price-butikker er fællesbetegnelsen for den slags butikker, hvor man finder tøj fra alle de kendte designere til meget lave priser. Lidt som outlets, men indrettet, så man føler, at man …
New York har masser af gode morgenmadsrestauranter, og det er ofte, at jeg under mig selv den luksus det er, at spise morgenmad ude. Hvis jeg er sammen med venner, …
Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …
New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …
Koreansk mad har længe været superhot i New York og der er åbnet mange nye restauranter. Med så mange valgmuligheder kan det være svært at overskue, hvor man skal starte, …
Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …
Hvor finder man god vegetarmad i Phnom Penh? Med tanke på al den friske frugt og grøntsager, der dyrkes i Cambodia, er der faktisk forbavsende få 100% plantebaserede restauranter i …
Bassac Lane er den berømte bargade i Phnom Penh. Det er her man finder byens bedste natteliv, men Bassac Lane har også et rigtig godt udvalg af restauranter med mad …
I Ubud plejer jeg at gå rundt til det meste, men de smalle fortove og de stærkt trafikerede veje gør, at Ubud ikke er særlig fodgængervenlig. Er man dårligt gående, …
I Ngurah Rai International Airport (også kaldet Denpasar International Airport) kan du booke en chauffør, som kører dig til Ubud. Det koster ca. 400.000IDR og tager omkring 1,5 time, alt afhængigt …
En af de ting, som overraskede mig allermest ved Fuerteventura var, at det på trods af, at øen er fyldt med turister, ikke var svært at finde gode restauranter. I …
Der er masser af gode caféer og restauranter i Athen, og sammenlignet med Danmark, er det billigt at gå ud at spise. Personligt kunne jeg sagtens leve af gyros og …
Korea Furniture Museum består af 10 traditionelle huse og mere end 2500 møbler, sammenbragt fra forskellige steder i Korea. Alle møblerne og husene tilhører museets direktør og grundlægger Mi Sook …