Mad & Opskrifter, Rejser, Livsstil og mest om New York
Dalgona (달고나, også kaldet ppopgi på koreansk) er en slags traditionel koreansk slik, der går helt tilbage til 1960’erne og 1970’erne. Det var dog først med Squid Game i 2021, …
Dalgona (달고나, også kaldet ppopgi på koreansk) er en slags traditionel koreansk slik, der går helt tilbage til 1960’erne og 1970’erne. Det var dog først med Squid Game i 2021, …
Ichigo Daifuku er mochi med friske jordbær og anko (red bean paste). Det er en rigtig japansk delikatesse, der kombinerer den bløde, let chewy konsistens af mochi med den søde, …
Da AC og jeg var i Korea blev vi inviteret med til Shinaes brors bryllup. Vi tøvede lidt med at tage imod invitationen, da vi ikke ville trænge os på, …
Dalgona (달고나, også kaldet ppopgi på koreansk) er en slags traditionel koreansk slik, der går helt tilbage til 1960’erne og 1970’erne. Det var dog først med Squid Game i 2021, …
Ichigo Daifuku er mochi med friske jordbær og anko (red bean paste). Det er en rigtig japansk delikatesse, der kombinerer den bløde, let chewy konsistens af mochi med den søde, …
Da AC og jeg var i Korea blev vi inviteret med til Shinaes brors bryllup. Vi tøvede lidt med at tage imod invitationen, da vi ikke ville trænge os på, …
Jeg har fejret nytårsaften i Bangkok flere gange, men det var først i 2022 at jeg endelig fik oplevet den store nytårsfest og nedtællingen ved CentralWorld. CentralWorld er kendt for …
Borbor (បបក) er en risgrød som man spiser i Cambodia, og det er en af de retter, som hurtigt bliver en favorit, når man besøger landet. Borbor minder lidt om …
Tilbage i 2017 fejrede jeg 4th of July for første gang i New York, og jeg havde glædet mig rigtig meget. For nogle år siden havde jeg været i Las …
Sanjeok (koreanske grillspyd) er en traditionel koreansk snack, som man typisk spiser på helligdage eller til festlige sammenkomster. Der er mange forskellige slags sanjeok, men denne kombination med oksekød, grøn …
All’Antico Vinaio er en italiensk sandwichshop, der oprindeligt er fra Firenze, men nu også har filialer i New York. Hos All’Antico Vinaio laver man schiacciata-sandwich, med et specielt brød, schiacciata, …
Tilbage i 2020 tog den koreanske dalgona-kaffe verden med storm, for derefter stille og roligt at gå i glemmebogen, og i dag ser man den kun sjældent hist og her. …
Efter en blæsende eftermiddag på Rockaway Beach ledte vi efter et sted til en hurtig gang aftensmad og og fandt Adrienne’s som ligger i Broad Channel. Vi havde slet ikke …
For en måneds tid siden fik jeg tilsendt et anmeldelseseksemplar af kogebogen Jorden Rundt På 80 Retter af Jesper Rais, men det er forst her over weekenden, at jeg har …
Jeg havde kun 5 dage i Firenze, men jeg blev virkelig forelsket i byen. Der er simpelthen så meget at se, og maden er fantastisk. Desuden er byen særdeles fodgængervenlig, …
Culture Espresso laver virkelig god kaffe, og som en ekstra bonus bager de også nogle ret fantastiske Chocolate Chip Cookies. Den hyggelige café på 38th Street har begrænset med siddepladser, …
Genkiya Mart er et lille japansk supermarked på Spring Street. De har været åbnet et stykke tid, men det var først her for nylig at jeg opdagede dem. De har …
Vil I høre hvorfor jeg er så glad for at gå over Brooklyn Bridge i New York? Fordi jeg ved, at Brooklyn Ice Cream Factory venter på den anden side. …
Mango-salat med friturestegt fisk (Nhoam Svay Trey Ang) er en traditionel salat fra Cambodia. Hos Meas Family Homestay er denne salat ofte at finde på menuen til frokost eller som …
Om sommeren drikker jeg rigtig meget iced matcha latte. Jeg kan bedst lide når min matcha latte ikke er for sød, så jeg foretrækker for det meste at lave min …
Tina og jeg havde meget at fejre sidste sommer, men vi havde begge masser af andet at se til, så det blev først i slutningen af august, at vi endelig …
Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …
Jeg var inviteret af A-Roll og betalte ikke selv for mad og drikke. A-Roll er en kinesisk kæde, der for nylig åbnede sin første filial på Manhattan i New York. …
Serendipity er en legendarisk restaurant på Upper East Side, og ja, det er den fra filmen af samme navn. Restauranten er kendt for sin eventyrlige indretning og atmosfære, og den …
Forleden var Tina og jeg taget ud for at spise frokost i Montclair. Vi havde egentlig sat kurs mod Faubourg, som er en gammel favorit, men så fik vi øje …
Pastis plejede at være en af mine absolutte favoritter for morgenmad i New York, men så lukkede de, og jeg troede at det var slutningen på den historie. Så i …
Kin Ramen dukkede op på min radar, da jeg søgte på Google Maps efter et godt sted for ramen en fredag aften. I New York kan man typisk ikke bestille …
©Mitzie Mee