Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Yoga, golf og vild dans foran TV’et

Emirates Golf Club, Dubai

Inden covid-19 trænede jeg mest i det træningscenter der er i vores bygning, men efter covid-19 foretrækker jeg at træne derhjemme foran tv’et. Jeg har købt adgang til Yoga Barn Online, hvor jeg har adgang til et tilsyneladende uendeligt udvalg af yoga og meditation fra skønne Yoga Barn i Ubud på Bali. Det er skønt at afslutte dagen med en omgang Yin yoga eller yoga Nidra inden sengetid, men nogle gange tager jeg også en yoga pause i løbet af dagen, hvis jeg trænger til at få strukket ud og tømt hovedet for tanker.

Hvis jeg har brug for at få pulsen op, plejer jeg at gå på jagt efter dansevideoer på YouTube. Jeg har aldrig kunnet danse, for jeg har ikke den mindste smule rytme i min krop, men jeg synes det er en skøn måde at få bevæget sig på, og hjemme foran tv’et kan man jo se lige så tosset ud som man vil uden at distrahere andre end sig selv. Jeg kan godt lide videoerne fra Popsugar med Keaira, men ellers så er Pamela Reif’s dance workouts også rigtig gode og lette at følge.

Om morgenen spiller jeg golf, og jeg prøver at komme af sted så tidligt, som muligt. Jeg plejer at stå op kl. 5, og så bruger jeg en lille times tid på at spise morgenmad og kigge på mails samt planlægge dagen foran computeren. Det plejer at passe med at jeg kan tage af sted til golfklubben kl. 6 for at træne. På den tid af dagen er der stort set ingen på driving range, og det er ren terapi at kunne stå og slå bolde af sted mens solen står op.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop