Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Min første nytårsaften i Dubai

Nytårsaften i Dubai Marina

I går kunne vi så fejre vores første nytårsaften i Dubai. En tidligere kollega er i Dubai denne uge på ferie, så jeg inviterede hende og hendes familie over, og vi endte således med at være 9 personer til middagen, som jeg har brugt de sidste dage på at forberede. Heldigvis blev det hele rigtig godt, og vi havde en dejlig aften.

Jeg kunne ikke finde friske kantareller hernede, så i stedet for lavede jeg en blanding af portobello-svampe, østershatte og markchampignon, hvilket fungerede udmærket.

Mest tilfreds var jeg dog med mine chokoladefondants, som blev helt perfekte med masser af flydende chokoladesnask indeni. Eftersom jeg skulle bruge ismaskinen til ferskensorbet, droppede jeg idéen om at lave hjemmelavet vaniljeis og lod i stedet for Häagen-Dazs stå for den del af menuen.

Dubai er verdenskendt for sit imponerende nytårsshow Downtown ved Burj Khalifa. Udover masser af fyrværkeri, inkluderede showet i år også optræden af Prague Philharmonic Orchestra, så enhver turist med respekt for sig selv valfartede derned for at få et glimt af endnu en ”verdens største..”-begivenhed. For en kort stund følte vi os også fristet, men bare tanken om de massive bilkøer samt al voldsom trængsel og alarm, fik os hurtigt til droppe den idé. I stedet kunne vi fra vores altan nyde synet af det fyrværkeri, der blev skudt af ude på The Palm Jumeirah samt lige nede på stranden på den anden side af gaden. Det var nok ikke helt i Burj Khalifa-kaliber, men stadigvæk meget flottere end de to heksehyl og en knaldperle, vi er vant til hjemmefra.

1. januar plejer at være lidt af et antiklimaks. Champagnen er drukket, bordbomberne er sprunget og gæsterne er gået hjem, og tilbage er kun en masse sjatter, knuste chips og slappe serpentiner.

Mine søde gæster havde dog været så flinke at rydde op efter sig, så lejligheden var skinnede ren i morges. Jeg ved ikke om det er derfor, men min 1. Januar har været helt fantastisk, og jeg er sikker på at 2013 bliver et supergodt år.

Nytårsaften er jo også ensbetydende med nytårsforsætter, så jeg har forsøgt at komme på nogle stykker med særlig relevans for mig:

  • Jeg skal klippes. Så vidt jeg ved, lider jeg hverken af frisørfobi eller andet, som kunne forklare, hvorfor det næsten er et år siden, at jeg blev klippet sidst. Nu må jeg altså tage mig sammen og få studset den Pocahontas-manke.
  • Jeg skal prøve at lade være med at beholde cykelhjelmen på, når jeg er inde at handle. Det ser tåkrummende pinligt ud! Min cykelhjelm er af den gammeldags, flamingo-æggeskalsagtige type, som er så grim, at ingen gider at stjæle den (har glemt den flere gange alle mulige steder). Der er absolut ingen undskyldning for at vade rundt med den inde i Irma (nej, dåsetomaterne falder ikke ned og rammer mig i hovedet) så 2013 bliver året, hvor cykelhjelmen kun tages på, når jeg sidder på cyklen.
  • Jeg vil til Jay-Z koncert. Jeg er en kæmpe-mega Jay-Z fan, men har aldrig set ham live. Tæller det mon som et nytårsforsæt?
  • Jeg skal lave en ”About Mitzie Mee” side til bloggen. Jeg har læst et sted, at folk kun gider at besøge ens blog, hvis man har en About-side. Det har jeg aldrig haft, så måske jeg skulle tage at få ordnet sådan en i det nye år. PS: En stor tak, samt godt nytår til alle jer, der alligevel har fundet vej til min blog i 2012:)

Læs om min nytårsaften 2017 i Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje