Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Trader Vic’s og Rikkes sidste aften i Dubai

Trader Vic's i Madinat Jumeirah, Dubai

I Dubai kan man gå i byen hver dag, så mandag aften behøver man ikke sidde hjemme og trille tommelfingre. Mandag aften var Rikkes sidste aften i Dubai, så vi havde aftalt at gå på Trader Vic’s i Madinat Jumeirah og tage nogle drinks. Jessica og David fulgte også med, samt to af Rikkes venner, som bor hernede. Trader Vic’s har nogle af Dubais stærkeste og lækreste cocktails, og selvom jeg efterhånden har været gennem det meste af deres cocktail menu, er det endnu ikke lykkedes mig at finde en drink jeg ikke kan lide.

Trader Vic’s er specielt kendt for deres legendariske (og MEGET stærke) Tiki-Puka-Puka. I starten smager den rigtig meget af alkohol, men jo mere man drikker af den, jo bedre smager den. De fleste drinks er fint pyntet med bær, frugt og andet cocktailgejl, og en af de drinks jeg fik i mandags inkluderede en lille fin papegøje, som man måtte tage med hjem.

Siden nytårsaften er dagene bare fløjet af sted. Vi har haft venner på besøg samt besøgt venner stort set hver eneste dag, og det begynder at sætte sine spor. I dag har jeg derfor sovet næsten hele dagen, så i aften står den på hygge foran fjernsynet i joggingtøj med masser af kalorieintensiv take-away mad.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje