Trader Vic’s og Rikkes sidste aften i Dubai

Trader Vic's i Madinat Jumeirah, Dubai

I Dubai kan man gå i byen hver dag, så mandag aften behøver man ikke sidde hjemme og trille tommelfingre. Mandag aften var Rikkes sidste aften i Dubai, så vi havde aftalt at gå på Trader Vic’s i Madinat Jumeirah og tage nogle drinks. Jessica og David fulgte også med, samt to af Rikkes venner, som bor hernede. Trader Vic’s har nogle af Dubais stærkeste og lækreste cocktails, og selvom jeg efterhånden har været gennem det meste af deres cocktail menu, er det endnu ikke lykkedes mig at finde en drink jeg ikke kan lide.

Trader Vic’s er specielt kendt for deres legendariske (og MEGET stærke) Tiki-Puka-Puka. I starten smager den rigtig meget af alkohol, men jo mere man drikker af den, jo bedre smager den. De fleste drinks er fint pyntet med bær, frugt og andet cocktailgejl, og en af de drinks jeg fik i mandags inkluderede en lille fin papegøje, som man måtte tage med hjem.

Siden nytårsaften er dagene bare fløjet af sted. Vi har haft venner på besøg samt besøgt venner stort set hver eneste dag, og det begynder at sætte sine spor. I dag har jeg derfor sovet næsten hele dagen, så i aften står den på hygge foran fjernsynet i joggingtøj med masser af kalorieintensiv take-away mad.

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.