Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Tórshavn: Gómagott – Lækre kager og varm chokolade med lakrids

Gómagott Café i Tórshavn, Færøerne

Gómagott er en færøsk chocolatier, som er kendt for de lækreste håndlavede chokolader. Der er er også en Gómagott café i Tórshavn, og her kan man udover chokoladerne også få forskellige slags kager og varme drikke. Caféen ligger lige ved siden af et apotek, og der lugter også lidt af tandlæge, men det abstraherer man hurtigt fra, når man først har sat sig ned i det fine pastelfarvede lokale.

Der var godt nok mange ting, der fristede, der bag glasmontren på disken, men jeg kunne slet ikke stå for deres kage med karamel og flødeskum, så den endte jeg med at bestille. Polles brors kæreste laver en lignende kage, som er helt fantastisk, og den på Gómagott var næsten ligeså lækker. Polle bestilte efter mange overvejelser et stykke cheesecake, og den smagte også rigtig godt.

Der var selvfølgelig også mange forskellige slags varm chokolade på menuen, og på ekspedientens anbefaling valgte jeg en kop varm chokolade med lakrids og skumfiduser. Lakridssmagen og chokoladesmagen komplementerede hinanden rigtig godt, og smagte fremragende, uden at det blev for sødt. Et rigtigt godt sted for kaffe og kage (og chokolade) i Tórshavn:)

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.